lauantai 16. elokuuta 2014

Lukitusta & ruokaa ?


Mulla on kriisi noiden otsikoiden kanssa :'D suokaa anteeksi aivopieruni.
Tässä postingissa ei ole kysymys lukoista, lukeista saatikka itsepuolustuksesta. Ihan peruspäivitystä vain. 

Ja en myöskään osaa päättää, pidänkö tekstin täällä sivussa, vai keskitettynä? Kumpi teidän silmiinne näyttää paremmalta?

Tulin eilen Saarijärvelle kun Jamille tuli yökylään yksi kaveri ja mulle tuli tuntu, että olisin vain jätkien tiellä, koska hyö varmasti valvoisivat ja pelaisivat ja niin edelleen. Lisäksi Jamia puraisi nuhanpoikanen, joten se ei ainakaan pääse nyt tarttumaan, jos semmoinen oli aikeissa mokomalla riesalla.
Tänään käytiin iskän kanssa kalastamassa keskipäivästä eteenpäin, ja saatiin kiitettävä saalis ahvenia! Yli kymmenen ja kaikki hyvänkokoisia kavereita. Vedin melkein kaikki itse ylös pilkillä ja iskä narrasi muutamia virvelillä. Saatiin myös muutama pieni hauki, mutta ne päästettiin takaisin, sillä affenia oli ollut tarkoitus kalastellakin. 


Kyseiset kalat siivottiin, suolattiin ja laitettiin kylmään. Vien ne sitten Jamin kanssa hänen äidilleen kun aika on sopiva. Siksi aikaa heitetään kalat varmaan pakkaseen :)
Mennään ensi viikolla auttamaan Jamin äitiä muutossa. Voi että kun itsellekin kelpaisi jo maisenvaihdos...

Huomenna päräytetään äidin kanssa Jyväskylään oman auton voimin, mukanamme muutama Anttilasta tilattu juttu (niistä vähän myöhemmin c:) sekä uusi/vanha matto. Meidän oma raitamatto olkkarissa on niin saastainen, että joutaapi pesulle. Äiti vie sen mukanaan takaisin tänne mehtään pestäväksi ja myö saadaan täältä taasen mukaan semmoinen lyhytnukkainen, valkoinen matto :)
Pitäisi tuo kämppä taas siivota.. ei auta :D

Hei tähän loppuun laitan kuvat vielä loppuviikolla tehdyistä ruoista :) !


Ettei tämä blogi nyt kokonaan täyty vaan näistä tunneilla tehdyistä annoksista, laittakaa ihmeessä postausehdotuksia vaan lisää tulemaan, jos sellaisia mielenpäällä keinahtelee :) ! 

Tämän enempää en jaksa tänään harrastella :D ensi viikolla jatkuu taas !
Hyvää loppuviikonloppua kaikille !

4 kommenttia:

 1. hämis! >: o miten sait noin tarkan kuvan noin läheltä!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuule sillä kittiputkella 18-55mm :Dd kunnon macroputki ei olis kyl pahitteeks...

   Poista
 2. Mielestäni teksti on helpommin luettavaa jos se alkaa reunasta, mutta voihan johonkin kohtaan laittaa tekstin keskelle kuten tässäkin postauksessa teit :)
  Voisitko tehdä mydayn vaikka kuvina jos et videota halua tehdä? Siis ihan vaikka jokin perus viikonloppu tai arkipäivä, ei tarvitse tapahtua mitään erityistä :D Ja myös semmoinen haastekuvapostaus olisi kiva, että lukijat laittaa haasteet (vaikka hammasharja) ja sinä otat sitten kuvan siitä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) minäpä askartelen noita tekstejä sitten noin :D
   Tottahan toki ! Kuulostaa kivalta ja varmasti onnistuu tässä ihan viikollakin tuommoisen tekeminen :) ! Kiitos kovasti ehdotuksista !

   Poista