torstai 14. elokuuta 2014

No ne mahdit vastaukset !

 

Eli kysymyksiin vastauksia ! Vastaan ensin itse kaikkiin itseäni koskeviin kysymyksiin ja Jami kirjustelee tuolla alempana c: Lopussa on myös semmoiset kyssärit, mihin meidän piti vastata yhdessä ! Kiitän kaikkia, jotka raaskivat kysymyksiä laitella c: 


Minkä väriset hiukset sinulla on luonnostaan? 
Mun normaali hiustenväri on ihan semmoinen perus maantienharmaasta pikkuisen vaaleampi. Pienempänä olin oikein vaaleatukkainen, ihan blondi, mutta jostain syystä väri on alkanut tummenemaan roimasti :D

Jos pitää sanoa yksi asia mikä Jamissa ärsyttää, mikä se on? (Kaikki pienet ja olemattomatkin käy)
Nyt on on melkein vuoden toisen kanssa asustellut niin onhan niitä vastaan tallustellut kaikenlaista, mutta jos nyt yhden vaivaisen kerron niin se on vaatteiden jättäminen pitkin lattioita :D
Jami: ja ennenku saatte kuvan että viskon niitä ympäri kämppää, niin en, korkeintaan makuuhuoneen lattialle siksi aikaa kun suorittaa nukkumista. Sit nostan ne ylös aamulla kun vien joko pyykkiin tai laitan päälle.
Saija: Tai sitten ne on siellä lattialla niin kauan kun meikäläinen kerää ne ylös :D eipäs puolustella siinä!

Oletteko ikuisesti yhdessä?
Sitähän ei koskaan tiedä, mutta jos kohtalolla ja elämällä ylipäätään ei ole kyseistä ajatusta mitään vastaan niin totta kai ollaan c: ♥

Onko teidän kämppä "valmis", vai tuleeko sisustukseen vielä muutosta?
Ainut asia, mikä tästä kämpästä puuttuu on kaksi isoa taulua seinältä, joihin molempiin tulee meistä kuvat. Mutta me ollaan jo ehditty haaveilemaan tästä poismuutosta jo kovaa vauhtia niin en oo oikein jaksanut enää tämän huushollin sisustusta pahemmin ajatella :D (ei olla vielä muuttamassa, ollaan vielä ajatuksen tasolla)

Missä haluaisit asua? Miten kauan aiotte asua nykyisessä kämpässä ja onko ollut puhetta toisesta kämpästä?
 Kuten jo ehdin tuossa ylempänä sanoa, niin olemme ajatelleet kyllä muuttamista :D Tämä asunto on melko pieni ja pohjaratkaisultaan ahdas. Muuttaisimme erittäin mielellämme muualle, ehkä vähän halvempaan (ja suurempaan) asuntoon ( vaikea yhtälö tosin, varsinkin opiskelijabudjetilla).

Miten hoidatte raha-asiat? (Puoliksi vai maksaako toinen enemmän vuokraa ja toinen maksaa ruokaostokset vai kuinka?)Me puolitamme kulut mahdollisimman tasaisesti (sähkölaskut, vesilaskut, vuokra, ruokaostokset...), näin on helpompaa ja reilumpaa tämä meininki molemmille :) Jos toisella tekee tiukkaa niin toinen jelppii parhaansa mukaan. Hyvin on systeemi näin pelittänyt!

Onks keittiötyö sun unelma-ammatti? :)
Tällä hetkellä tunteet kokin ammattia kohtaan ovat melko neutraalit. Tottakai haluan suorittaa kyseisen tutkinnon loppuun ja oppia niin paljon kuin mahdollista, mutta pieni osa minusta haluaisi lähteä lukemaan aivan jotain toista ammattia.
Yläasteella köksän tunneilla mulla sytty kipinä ruuanlaittoon ja ajattelin, että kyseinen kipinä oli säilynyt koko tämän opiskelun ajan. Nyt se on sitten kuitenkin hiipumassa kun opintoja on jäljellä vain vajaa vuosi.
Pienenä taisin haluta isona ballerinaksi tai lentoemännäksi :D

Mitä ajattelit tehdä sun opintojen jälkeen?
Ajattelin pitää välivuoden ja hankkia töitä. Siinä on sitten aikaa miettiä myös, mitä seuraavaksi lähtee lukemaan ja minne. Valokuvaus ja käsityöt kiinnostavat melkolailla :)


Mitä eroa mielestäsi on ihastumisella ja rakastumisella? Kumpaa teillä on?
 Ihastuminen on pinnallista ja rakkaus sisäistä. Rakkautta. Se, että pystyy elämään toisen kanssa tilanteessa kuin tilanteessa, selvittämään asiat ja kunnioittamaan toista vaikeinakin aikoina kertoo paljon.

Oletko seurustellut ennen Saijaa?
 Olen.

Haluaisitko kihloihin, milloin?
Kihlat ovat lupaus naimisiin menosta, eli sittenkun tuntuu siltä että pitäis mennä naimisiin :D

Mitä mieltä olet kihloihin menemisestä?
 Katso ylempi :D

Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
Töissä, vapaa-aikana perheellisenä miehenä.

Mikä on sinulle tärkein asia maailmassa?
Oma itseni, perhe ja rakkaat.

Pitääkö Saijan suostutella sinut osallistumaan blogin kirjoitukseen vai suostutko heti?
Suostun moneen asiaan mukisematta :D

Mitä mieltä olet siitä että tämän blogin takia kaikki voivat lukea teidän elämästä?
Moni näkee meidät myös oikeassa elämässä, ja voivat siitä tehdä johtopäätöksiä! Kaikkea ette kuitenkan saa selville tätä lukiessanne, eikä ole tarkoituskaan.

Onko Saija mielestäsi tyttömäinen tyttö? (Lakkaa kynsiä, tykkää korkokengistä ja laukuista jne) ja jos ei, niin haluaisitko seurustella sellaisen kanssa?
Saija on tyttömäinen tyttö, vaikkei paljoa meikkaa tai panosta täysiä ulkonäköönsä. Se mielestäni kertoo että hän on itsevarma itsestään ja se on aina hieno asia. Mulla on helppoo kun Saija ei tykkää kamalasti pitää koruja. Vaatteita hän tosin tykkää hordailla niin sanotusti.

Onks keittiötyö sun unelma-ammatti? :)
Jo vain! Suuri intohimo ja rakkaus ruoanlaittoa kohtaan! Pakko leijua esim. eilen työskentelin keittiössä yksin ja muut pareittain. En jäänyt jälkeen hommissa ja olin hyvin aikataulussa siinä missä muutkin! Näin sain tehdä enemmän ja kaikki hommat, mitä jokaisen parin piti tehdä. Ruoanlaitto on vaan niin helppoa ja hauskaa, eikä siihen kyllästy.
 
Mitä ajattelit tehdä sun opintojen jälkeen?

Etsiä töitä.

Jos istutte koulussa sylikkäin, miksi Jami työntää sut pois tai näyttää nolostuneelta?
Näytänkö? Sitä en koskaan ole :) se vaatii jumalattoman paljon, että nolostun. Ja Saijan pois siirtymiseen on monia syitä: Aina ei ole sylituulella, jalat puutuvat (ei, Saija ei ole lihava), omien liikerajojen rajoittuminen.
 
Mikä on parasta yhdessä asumisesta?
J: Se, ettei tarvitse asua yksin :D
S: Saa nukkua toisen vieressä ja tietenkin ^ c:

Mitä mieltä olette julkisista hellyydenosoituksista?
J: Pelisilmää saa käyttää. Itse en henkilökohtaisesti halua ns. kiinnittäytyä toiseen jos ympärillä on monia tuttuja esim koulussa. Se on kanssaihmisillekin erittäin kiusallista ja ns ei aikuismaista. Pienet pusut yms lyhyet nopeat ovat ok.
S: Minähän kiehnäisin vaikka maailman tappiin asti, mutta ei siitä yksin mitään tule :D Yritän aina Jamin mieliksi ns. käyttäytyä, kun ollaan menossa. 

Kävelettekö käsikädessä?
J: Silloin tällöin.
S: Aina kun siltä tuntuu! 

Oletteko koskaan mustasukkaisia?
J: En. Luotan Saijaan.
S: Eipä ole syytä moiseen c:

Jami, mitä tekisit jos joku loukkaisi Saijaa oikeasti pahasti tai satuttaisi muuten fyysisesti tai 
henkisesti? Sama kysymys Saijalle Jamista!
J:  Pitäisin huolta Saijasta ja nostaisin syytteen sitä reppanaa paskapää antagonistia vastaan.
S: Järkyttyisin, suuttuisin ja antaisin samalla mitalla takaisin.

Jos olisitte jokin eläin, mikä olisitte?
J:  Ei mitään hajua, vaikka koira.
S: Ehdottomasti kissa :)

Mitä pelkäätte? 
J: Kauhuleffoja!
S: Sormeen tunnilla leikkaamista, painajaisia, bussista myöhästymistä, jos näin kevyestä päästä luetellaan :D

Hommaatteko joskus jonkin eläimen?
J & S: Ainakin koiran c: Saijalle myös ehkä pari hiirulaista.

Mikä on teidän lempi eläin?
J: Koira !
S: Kissa c:

Millaista musiikkia kuuntelette?
J & S: Aikalailla molemmilla laidasta laitaan skaala :D useinmiten metallia.

Kuinka tutustuitte ja kumpi teki aloitteen?
J & S:
Koulussa tutustuttiin ja aloite tais tulla aikalailla molemmilta, pienen sekoilun jälkeen :D

Minkä laskette pettämiseksi?
J & S: Toisen kanssa sen tietyn rajan ylittäminen, lyhyesti sanottuna.

Haluatteko lapsia, milloin?
J: lue alta !
S: Tästä blogista ei tule vauvablogia varmaan kymmeneen vuoteen (enkä sellaista kyllä tee, vaikka semmoinen vauveliini joskus syntyisikin), jos multa kysytään (ja sehän on pakko). Tällä hetkellä en pidä pienistä lapsista oikeastaan ollenkaan (en osaa yhtään olla niiden kanssa ja muutenkaan moinen elämänvaihe ei ole ajankohtainen, on muutakin tekemistä tällä hetkellä). Mutta joo, kyllä kai joskus :D

Tykkäätteko pussailla vai halailla enemmän?
J & S: Molempi parempi ! c:

Nukutteko lähekkäin vai eri puolilla sänkyä?
J & S:
Kesäisin vierekkäin nukkuminen on melko lämmintä touhua, joten erillään :D Talvella on kivempi kun on kylmä, niin käpertyä toisen kylkeen kiinni ja pujahtaa kainaloon lämmittelemään.

Sanokaa yksi piirre toisistanne mikä on kaikista parhain?
J:
Se, että tulemme täysin toimeen toistemme kanssa.
S: Jami ihan itsessään c:

Jami, milloin Saija on kauneimmillaan?
Sillon kun Saija on oma itsensä, eli aina.

Saija, milloin Jami on komeimmillaan?
Heti aamulla, kun toisella on tukka ihan sekaisin ja uninen olemus, silmät ristissä ja lämmin syli ! Ja aina kun Jami hymyilee, se on ehkä maailman suloisin ja komein asia :) ♥ Ja onhan se muutenkin koko ajan ihan komeana, ei mitään valitettavaa c:

Jami, katsotko koskaan Saijaa ajatellen "onneksi tuo on juuri minun tyttöystävä eikä kenenkään muun!"
Katson :)2 kommenttia:

  1. AaaAWw te ootte nii sulosia :D Sain tota lukiessani kokoaja sellasia hihityskohtauksia! Ootte mun lempparipariskunta C:

    VastaaPoista