keskiviikko 20. elokuuta 2014

Vesipetoja !


Tänään koulussa me keiteltiin vähän rapuja. Kieltämättä kävi vähän niitä sääliksi, eihän se sille mitään voi, että ovat syntyneet syötäviksi :'D vähän reppanoita ne kyllä oli siellä pahvilaatikossa myllertäessään. Luokan poikien kanssa pesin noita, ennenkuin ne kipattiin kiehuvaan veteen. Se on jännä, miten nuo ravut muuttaa hetkessä värinsä tommosesta tummasta oikeen kirkkaan punaseks, samalla kun kypsyvät. Huomenna päästään niitä sitten maistelemaan :) Ovat varmaan hyviä tulevien lisukkeiden kanssa!

Tuossa on myös muutama kuva tuosta iskän ja mun viikonloppuna suoritetusta kalareissusta. Kyseinen hauki pääsi takaisin bilettämään järveen, oli alamittainenkin kaikenlisäksi.

Alla kuvia taasen kahden päivän kokkailuilta. Toisen päivän pääruoka uupuu (poronvasanmaksa), ja olen laiska, enkä jaksa muokata enempää kuvia. Meikä on niin väsynyt joka päivän jälkeen ja kauppareissunkin suorittaminen tuntuu aika vaativalta tehtävältä. Tekisi mieli aina vaan syöksyä suoraan suihkuun, vetää lämpöset ja puhtaat vaatteet päälle, istahtaa sohvalle hyvien eväiden kanssa ja katsoa toisen kainalosta Hell On Wheels'iä (on muuten pirun hyvä ohjelma). Mutta siinä välissä kerkeää tekemään portfoliota, istumaan koneelle, pesemään pyykkiä ja vaikka mitä. Illalla on ihana kipata itsensä sänkyyn ja nukahtaa hyvillä mielin, kun päivällä on tehnyt kaikkea hyödyllistä.

Tänään käytiin pikaisesti kaupungilla, kun Jamilla oli parturi ja mun oli pakko saada uus lukko mun pyörään (vanha ei mennyt kiinni, eikä auennut, koska avain jumitti kivasti). Lukko löytyi Intersportista (12€, huhuh) ja samalla kävin ostamassa ihana ruskeaa villalankaa (4,50€) sekä juustohöylän (1,50€)! Ja ehdin vielä, ennenkuin Jami käppäili vastaan, kävelemään Huviretkeen ja sain kuin sainkin sieltä ensi jaksolle toppipaikan! Nyt ei tartte siitäkään enää murehtia :) Käytiin lopuksi vielä postissa, kun minun piti lähettää muutamat kankaat matkaan. Ja helvete kun oli kallis operaation.. yhteissumma kahdelle paketille oli melkein 16 € ! Hirvitys ! Mutta pääsimpä kankaista eroon :D Pitää välttää velouria tästä lähin...

Lupailin tässä tehdä MyDayn kuvina lähiaikoina, koitan suunnata sen perjantaille ja julkaista sitten heti mahdollista :) Mennään viikonloppuna nimittäin auttamaan Jamin äitiä muutossa!

Nyt ei tämän enempää, pakko mennä kohta moate :D
Ja täällä haisee hiusväri, värjäsin tuon yhden urhon pehkon äsken, huh :D


2 kommenttia:

  1. Hui en uskaltais koskea rapuun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ei siellä moni muukaan kyllä uskaltanut. Ei ne onneks oo kovin notkeita kavereita, eli eivät pääse nappasemaan saksilla !

      Poista