tiistai 9. syyskuuta 2014

It is what it is

 

Kävin kotosalla viikonloppuna ihan vain aikeissa sienestää ja en pettynyt! Iskän kanssa rämmittiin toista tuntia ensin hirvikärpästen armoilla ja sen jälkeen kauniissa, villisti kasvaneessa sekametsässä. Oli muuten terapeuttista tallustaa sammaleiden päällä, ihan kaikessa hiljaisuudessa ja olla vaan. Ja tietenkin metsästää niitä sieniä ! Kyllähän niitä sitten jonnin verran löytyikin ja myöhemmin tein niistä herkullista sienimuhennosta, jota syötiin vanhempien kanssa perunoiden ja ruisleivän kanssa. Nam! Menen vielä tässä muutaman viikon sisällä toisen kerran sieneen, jos vaikka löytyisi suppilovahveroita. Lupailin niistä tehdä jo kermaista keittoa :)

 
Tässä on Jamin ja meikäläisen upouudet, tuliterät ja perskeleen terävät Mac- keittiöveitset, ihan Japanista saakka shipattuina ! Aivan upeat, kevyet ja tasapainotetut veitset saatiin alle satasella per nokka ja huhheijjaa näillä kelpaa leikellä :) ! Lähtee sormetkin nopeasti matkaan jos ei oo varovainen.. hyi että.

 

Ja huomenna alkaa tämä urakka! Jakson näyttö ja sen misaaminen. Tässä näette meidän uuuupean menun, jonka meikäläinen loihti ulkoasuunsa :) Ja jos ette saa selvää tuosta otsikoinnista (kuten keittiöopettajamme, olisi pitänyt kuulemma ottaa jokin toinen fontti) niin tässäpä teille selvennys: 

Juustoinen bruchettaleipäLohta sisilialaiseen tapaan
- Paahdettuja kirsikkatomaatteja
- Marinoitua punasipulia
- Paistettua bataattia
- Punaviinikastiketta

Italialainen suklaakakku
- Sukaakakku & basilikajäätelöä
- Kirsikkakastiketta
- Mansikkaa & persikkaa


Huomenna siis misaillaan kaikki niin valmiiksi kun voidaan ja torstaina sitten valmistetaan annokset, ne arvioidaan, kuvataan ja tietenkin maistellaan :) Pyritään Jamin kanssa ylittämään itsemme ja tekemään tietenkin maukasta ruokaa ja ehdottomasti parhaamme!
Viikonloppuna lähdenkin Tampereen suuntaan Alman luo ! Siellä mennään sitten Traconiin vähän vipeltämään ja ihmettelemään  maaiman menoa! :D jos näette mustaan turianmaskiin pukeutuneen lyhyen tapin niin tulkaa moikkaamaan jos uskallatte :D En pure !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti