maanantai 15. syyskuuta 2014

Tracon 9 13.-14.9. !


Tämmoistä meininkiä Traconissa! Oli meikäläisen eka coni ja ei kyllä jää viimeiseksi ! Tuolla oli ihan hirmuisen paljon porukkaa, upeita asuja, ihania ihmisiä ja perskeleen hyvä meininki ! Sää suosi meitä myös molempina päivinä ja oli lämmin ! Ystävättäreni Alma pukeutui Mass Effectistä kaikille tutuksi Taliksi ja hänen asunsa keräsi kyllä paljon valokuvaajia, sillä Mass Effect cossaajia ei näkynyt mailla eikä halmeilla. N7 huppareita ja paitoja näkyi tuon tuosta, joten saman aiheen kannattajia oli kuitenkin paikalla :D
Jotkut  puvut sai mut ihan haukkomaan henkeäni ja suukin loksahti melkein joka kerta auki, vaikka sama puku tupsahti naaman eteen monia kertoja. Varsinkin tuo ylhäällä oleva jättipuku (en muista juuri nyt peliä) sekä kuvaton Ebony armor Skyrimistä, sekä kaikki fursuitit ja tuo valkoinen pokemon. huhhuh.

Aktiviteetteja löytyi monen moista, mutta me vain tyydyimme kiertelemään paikkoja kameroiden kera. Kuvasin runsaasti varsinkin Alman pukua :D ja myös muiden, aina kun uskaltauduin mennä kysymään lupaa kuvaamiseen. Mutta älyttömän paljon hienoja asuja joka kulman takana! 
Kyllä siinä pikkuisen alkoi pientä ompelusielua kutkuttamaan, että pitäisikö sitä itsekin jossain vaiheessa aloittaa jonkun hahmon asun kyhääminen.. huih.
Taidekujaan Traconissa upposi varmaan melkein 50€, mutta ei se mitään! Nyt on seinällä julisteita!

 

Perjantai ei sujunut aivan mun suunnitelmien mukaan. Koulussa tuli havaittua se, että mun kaapin lukko ei suostunu avautumaan. Se avain ei menny kunnolla sinne sisälle ja kitkutin siinä sitä vaikka kuinka kauan. Lopulta kipitin kiukkua puhisten aulaemännän luo ja sitten tallustettiin takaisin pukkariin lukkorasvan kera. Eihän se mitään kuitenkaan auttanut ja loppujen lopuksi me katkaistiin voimapihdeillä koko lukko paskaksi. Jouduin kiikuttamaan kaikki kamppeet yläaulan vieraskaappeihin, mikä oli hiton rasittavaa.
Keittiössä oli miehistönvajausta (ei mikään ihme, kun oli keittiön siivouspäivä) ja loppujenlopuksi siivosimme nelistään Heikin, Jullen ja Jamin kanssa koko keittiön loppuun. Saadaan myöhemmin siitä hyvitystä kun muut tulevat siivoilemaan. Lisäksi mulla alko järkyttävä nuha samalla kun siivoiltiin ja sitä seurasi vitutus. Munhan piti siis perjantaina lähteä junalla sinne tampereelle! Niiskutus jatkui kotona ja junassa, mutta onneksi lääkkeiden ja nerokkaiden nenäusuihkeiden avulla sain nukutuksi ja tilanne rauhoittui siihen mennessä kun pääsin perille.

Mentiin melkein heti kun pääsin junasta niin teatteriin, katsomaan esitystä nimeltä: Mauno Peppone: Elämä, kuolema ja comeback. Ja voin sanoa, että vaikka en hirveästi ole teatterissa käynyt, enkä voi itseäni semmoiseksi teatteri-ihmiseksi luokitella, tuosta kyllä pidin kovasti ! Oli hyvää musiikkia, hyvä meininki ja hyvät istumapaikat :D Alma ja hänen kaverinsa olivat nähneet kyseisen näytöksen ties kuinka monta kertaa, samoin muut paikallaolijat, joten mulla oli hetken pikkuisen ulkopuolinen olo. Mutta se olotila lähti heti kun pääsi mukaan lauluihin ja taputtamaan rytmissä mukana. Jee! Ja kuuroksikin melkein tulin, sillä musiikki pauhasi lujaa ! :D

Aivan mahtava viikonloppu takana ja siitä kiitos Almalle c: ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti