lauantai 20. syyskuuta 2014

Katalat alennusmyynnit..


.. mutta hemmetin hyvät ostokset ja halvalla! Käytiin Mariian kanssa perjantaina tuossa tien toisella puolella olevalla lähetystorilla, Fidassa. Siellä oli mylläkkäpäivät, eli kaikki tavarat -50%. Ajattelin ensin, että nyt kun rahaa oli mennyt vähän liikaa menneinä viikkoina, ajattelin hillitä itseni ja olla ostamatta järkyttävästi mitään. *Tirskahtaa* ja paskat! Mulla täyttyi kokonainen ostoskori aletuotteista ja hullunkiilto silmissä metsästin koko ajan lisää. Kyllähän sieltä olisi lähtenyt mukaan vaikka mitä, mutta hemmetti kun kauppa meinasi mennä kiinni :D 


Löysin aivnn ihanan ruutupaidan, joka kokeilemattakin oli sopivankokoinen c: Lisäksi ostin Jamille, suurten epäilysten kera, harmaavihreäraitaisen villapaidan ja kappas kummaa, mieshän tykästyi siihen vallan! Mies joka pukee päälleen (ainakin ennen) pelkkää mustaa ja lisää mustaa. Olin niin kauhean iloinen, kun Jami tykkäsi siitä hankinnasta :D Eipä se maksanutkaan kun alle 2€. Jes!
Lisäksi ostin itselleni uusia kirjoja, sillä tunnen itseni tällä hetkellä lukutoukaksi, mau. Ihana syksy, kun saa kynttilöiden valossa lukea villasukat jalassa kirjoja! Ai että !


Eksyin myös astiaosastolle ja pentele siellä oli ihania lasipulloja, kippoja ja maljakoita! Meidän mummulassa on aina ollut sinisestä lasista jotain koriste-esineitä ja nyt ostin itselleni tuommoisen sinisen karkkikipon ja mummulle tuommoisen sinisen lasipullon :) niitä olisi ollut enemmänkin, mutta kantaminen kävi työstä jo näidenkin kanssa :D Kappalehinta oli pullolla alen jälkeen 50 senttiä ja lasipurkilla 1 euro. Halpaaa.
Lisäksi löysin meille kaksi valko-oranssi väristä pöytätablettia ja rullaheijastimia! Tulevat tarpeeseen :)

Lisäksi hei, kahtokaas tohon alle. Muun koulukuvat tuli ja ehhehe... en tykkää niistä yhtään. Varsinkaan tosta luokkakuvasta :'D Harmittaa edelleen, ettei meillä ollut kokkitakkeja päällä...

 
Tänään on siis lauantai. Ihana vapaapäivä, voi nostaa kintut pöydälle ja istua sormi navassa katsoen telkkaria, mässyä syöden ja sitä rataa. No näin normaalisti, mutta tänään - ja huomennakin - Jami ja minä ollaan korvaamassa viime vuodelta pois jääneitä tunteja koulun puolelta. Korvataan kyseiset puuttuvat palaset Jyväskylän Paviljongin läheisyydessä pidettävillä markkinoilla, jelpaten Keski-Suomen Keittiömestarit- yhdistystä milloin mitenkin.
Meikäläisen vuoro alkoi tänään kahdeksalta ja erään opettajan kanssa alettiin lastaamaan pakettiautoa erilaisilla tarvikkeilla, mm. kirjolohikeitolla, leivillä, pöydillä, tuoleilla, kertakäyttöastioilla sun muilla - tosin veimme ne erissä. Aamupäivä meni melko lailla ees taas ajellessa, puuttuvia tavaroita etsiessä ja toimittaessa ja välillä ehdittiin jopa pitää ruokatauko, juua kupposet kahvia ja mutustaa banaanit. Kylmä ei kerennyt ainakaan tulemaan, sillä pöytien ja muiden raskassarjalaisten nostelussa!
Myöhemmin vuorooni sisältyi muunmuassa lettuannosten kokoamista ja niiden kiikuttamista asiakkaille :) Ihan mukavaa hommaa ja välillä oli ihan jonoakin meidän kojulla :D Kaikki janosivat herkullista kalakeittoa, ja se pääsi myös loppumaan yhdessä vaiheessa...

Lopussa lähdettiin Jamin (hänen vuoronsa oli 11- 19, tosin pääsi aikaisemmin) ja erään toisen opettajan kanssa viemään roskia ja muita turhia juttuja pois tapahtumapaikalta takaisin koululle. Siellä sitten syötiin vähän lisää, tiskattiin ja saatiin kotiinkin vietäväksi sitä herkullista kalakeittoa !
Mulla on huomenna vuoro 11-19, ja sen jälkeen on vielä maanantai vapaa, jota seuraa tiistai ja silloinhan se TOP sitten alkaa! Saapas nähdä mitä siitä tulee :D Tulette kyllä kuulemaan raportteja...

2 kommenttia:

 1. Voi noi sun hiukset on niin ihanat, tahtoo!

  http://ilonasusanna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua kiitoksia :D itsekin tykkäsin ja suoristusrauta on kaveri !

   Poista