sunnuntai 2. marraskuuta 2014

ALMOST DONE

YKSI HARJOITTELUPÄIVÄ.

Tuohon voisi tiivistää mun kaiken innostuksen, vapaudentunteen, väsymyksen ja helpottuneisuuden. Oi kyllä, oon nauttinut menneestä kuudesta viikosta, ihan oikeasti, mutta kotiinkin on kova ikävä ja kaipaan toimivaa arkirytmiä, en myöhäisiä iltavuoroja ja sekoittunutta unirytmiä. Nyt kun reilun viikon päästä alkaa taas koulu ja ihana atto-ainejakso, joutuu melkeimpä joka aamu heräämään niin, että ehtii kahdeksaksi kouluun. Eli ihan ihmisten aikoihin. Nyt oon tottunu nuokkumaan jopa kahteentoista sängynpohjalla ja eihän sieltä meinaa päivä lähteä käyntiin oikein mitenkään. Niin kyllä, ikävä kouluun on myös kova.

Jami pääsi jo eilen lomalle ja meikä seuraa huomisen jälkeen perässä. Viimeinen vuoro alkaa kolmelta ja loppuu yhdeksältä. Sen jälkeen käppäillään matkakeskukseen ja hypätään kympin bussiin. Saarijärvi, täältä tullaan! Ollaan lupauduttu kotona taas kokkailemaan ja niistä tulen tännekin sitten kirjoittelemaan.
Tällä hetkellä oon ihan täynnä, kun leipasin tuossa äsken vähän sämpylöitä ja söin niitä silmilläni muutaman kipaleen liikaa. Ei hyvä. Jami tekaisi siinä sivussa vähän kotijuustoa ja ai että kun se maistui hyvältä ! Siihen tarvittiinkin vain litra täysmaitoa, puoli litraa piimää ja mausteita :) Helppoa kuin heinänteko ! Kannattaa kokeilla, on muuten törkeän hyvää !


Nyt lähdetään käymään Kuokkalassa ja hakemaan uudet opiskelijakortit :) Heipparallaa! Ensi viikolla palailen taas aktiivisemmalla meiningillä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti