tiistai 14. toukokuuta 2013

Anneke Van Giersbergen - Feel Alive

Heippatirullaati kaikille!

Nyt koitan rustata pidemmän postauksen ja lopussa saatte lukea Katjan kysymyspommiin vastauksia :D !
Mutta ensin, Killerin raveista muutama hassu kuva :)
Paluumatkalla aurinko paisto ihan kivasti. RIP kamera :'D 

Sunrise Lover!  Voitti Killerin Eliitin c: 

Nopealla katsauksella nappasin nuo kansiosta. Mitään en nyt jaksa alkanut muokkailemaan, menkööt noin :D
Raveista ei ole kummempaa kommentoitavaa. Sää osu aikalailla nappiin, vaikka välillä ripsauttelikin sadepisaroita sinne tänne. Lämmintäkin oli ja porukkaa paikan päällä ihan kohtuullisesti! Meillähän oli ravien jälkeen tarkoitus mennä tuonne Lutakkoon katsomaan ja kuuntelemaan loistavaa naisartistia nimeltä Anneke Van Giersbergen, mutta koko homma meni rusinaksi, kun iskälle tuli huono olo. Joten, ajeltiin sitten takaisin kotiin. Siinä äiti sitten ilmotteli, että Sauli purjoilee kotona ihan kympillä, mikä sai mut haluamaan tyyliin hyppäämään auton ikkunasta ja pinkomaan päinvastaseen suuntaan. Mä en todellakaan halunnu tulla mihinkää vatsatautiin, en just nyt enkä millonkaan... Hyi. Noh, ei mulla ollu muuta vaihtoehtoa kuitenkaan :/
Kotona vannoin nukkuvani ulkona ja jäkitin seisomaan ulkoeteiseen. Äiti sai mut houkuteltua kuitenki sisälle, koska mulle oli joku ylläri siellä :'D Vanhemmat oli ostanu mulle Hackmannin kasaripannun, soppakirjan, pikkunuolijan ja Fiskarsin paistolastan! AAAA hypin siinä hetken ihan onnessani (koska kasaripannut ;__; ja vielä Hackmannin ;_____; ) ja ashfdfjhg. Yritin pysytellä mahdollisimman kaukana iskästä ja Saulista, koska ne oireili aika pahasti :'D Sit vaan toivoin, että mokoma tauti ei tarttuis muhun ollenkaan.

Aamulla mulla oli kaikista hartaista toiveista huolimatta vatsanväänteitä. Kirosin siinä ittekseni, koska oli jo sunnuntai ja pitäis sitte viel myöhemmin lähteä asuntolalle. Äiti syötti mulle sitte maitohappobakteereja, mikä onneks rauhotti mun mahan aika totaallisesti. Loppupäivänä kaikki murinat ja molinat lopulta lakkas, mistä olin ihan sairaan onnellinen. Mutta koska Saulilla ja iskällä oli vielä paranemiset vaiheessa, päätin jäädä vielä maanantaiks lepäämään, ettei tulis ylläreitä sitten kämpillä.

Tänään mulla alko sitten nämä 'seittemästä yhteen' vuorot ja ah ne on luksusta! Aamulla saa olla kassalla, päivällä hoidella muita täydennyshommia ja sitte ko tulee kahvitauko ni pääseeki jo melke lähtee pois :D Tosin, täällä sitä ollaan, istumassa sisällä ja koneella tietenkin.
Oon vähän nurinkurinen ihminen btw. Lähin kauppaan t-paita päällä ja mulla oli kauheen alaston olo, koska just puolvuotta tottunu pitää kaike maailma nyssäköitä päällä jne jne. Sitte tuskastelin paluumatkalla kauppakassin kaa et ai että kun on kuuma, hiukset vittuili mulle lentelemällä mihi sattuu ja ne oikee yritti näyttää mahdollisimman paskasilta :'D ARGH, oottakaas vaan kun leikkaan sen polkan.... noojoo en ihan mutta LYHKÄSEN mallin. mur. 
Onneks jätin kämpällä ikkunan auki.... olisin muute kuollu lämpöhalvauksee :'D Sitte puinki jo wescin hupparin päälle. Heti tuli kotosa olo c: Eli mun mielestä ulkona on liian kuuma xD Tuun niin kuolee keskikesällä, huhhuh.

AND NOW THA QUESTIOONS; 


Kesä vai talvi?
No näistä varmaan tuo kesä tietenkin.

Kevät vai kesä?
.. kevät.

Lempiruoka?
AAA too many, ööh ääh sanotaan nyt vaikka että borschkeitto med smetana c:

Lempijuoma?
Maitokaakao!

Sun lempiblogeja?HMM D: En osaa luokitella, kaikki on yhtä hyviä c:

Mitä pelkäät?
Et jään ympäripyöreesti yksin elämässä ja nii. Emmätiä, niit on niin paljon, mut ne on tommosia suuremmanluokan pelkoja :D

Minkä supervoiman valitsisit?
Näkymättömyys ois aika cool. 

Kuvailes ittees 5 sanalla
Rento, nauravainen, humoristinen, rauhallinen ja luotettava.

Lempileffa?
Näitäki on nii pirusti! Mut Transformerit ja kaikki mis on Ryan Reynolds c;

Lempinäyttelijä?
^ + Gerard Butler, Jim Carrey & Alex O'Loughlin.

Lempibändi/-artisti?
AAA no okei vaik nää sitte: Killswitch Engage, Slipknot, Soilwork, Michael Bublé, Zedd, Deadmau5 jne. Check out my spotify, sielt näättö :D

Ysiluokan päättötokarin ka?
Oisko ollu jotai 8,3?

Kuinka tyytyväinen oot sun elämään 1-10 asteikolla?
8,5.
Ikimuistoisin kokemus?
ÖÖÄ en minä muista, joten ei kai oo ollu vielä semmosta momenttia :D

Lempikaupunki?
Kyllä se on tuo Hollola-city. YEAH

Mikä on paheesi?
Murehdin joskus asioita nii paljon, että pää menee kertakaikkiaa iha sekasin. Joskus en osaa luottaa itteeni ja puren koko ajan poskia. lol

Jos saisit kolme toivetta, mitä toivoisit?
Porukoille lottovoittoa
Kaikki maailman asiat kuntoon
Paljon rakkautta c:

Jos voisit käydä enään vain viidellä keikalla, keiden keikat ne olisi?
Slipknot, Michael Bublé, Killswitch Engage, Devin Townsend ja jos lasketaan komedia niin Sami Hedbergin ja Niko Kivelän yhteiskeikka.

Uskotko yliluonnolliseen?
Eeen, turhaa semmone.


Kuka on suurin idolisi?
Omat vanhemmat tietenki, Corey Taylor ja Gordon Ramsay!

Ottaisitko mieluummin lemmikiksi tarantellan vai jättiläistuhatjalkaisen?
Tarantula löytyy jo joten vois kokeilla tota tuhatjalkasta :Dd

Rikkaus vai rakkaus?
Rakkaus tietenkin. Maailmassa on niin paljo rikkaita ihmisiä, että ne vois ihan hyvin luopua omastaan ihan vaan rakkauden takia.

Mikä sua ärsyttää eniten toisissa ihmisessä yleensä?
Se kun luodaan niin helvetisti ennakkoluuloja, ettei meinaa nähä omaa nenäänsä pidemmälle. Omaan napaan kattominen on myös perseestä, samoin itsekkyys ja epäluotettavuus. Päällepuhuminen ja kuntelemisen taidon puuttuminen on kans aika ärsyttävää.

Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit?
Antaisin porukoille ja veljille rahaa, ostaisin oman kämpän ja lahjottaisin hyväntekeväisyyteen.

Onko lottovoitto syntyä Suomeen?
No onhan se tavallaan. Täällä on asiat helvetin hyvin, jos vertaa moniin muihin maihin.

Jos pääsisit kärpäseksi kattoon yhdeksi päiväksi, ketä stalkkaisit ja miksi?
Hihii toisaalta olis kiva hypätä vaan jonkun randomin ihmisen matkaan ja kattoa minne joutuu. Eli en osaa sanoa :D

Montaa ihmistä voit sanoa rakastavasi?
Kuutta.

Jos saisit olla mies yhden päivän ajan, mitä tekisit?
No helvetti, ottaisin selvää et minkälaine ajatusmaailma niil oikeen on :D Kiitos Katja kyssäreistä, lähetelkää muutkin jos tulee mieleen (: Koitan seuraavalla kerralla kuvata vaikka videon muotoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti