tiistai 28. toukokuuta 2013

Soilwork - As We Speak

© tumblr/ elspethjane


© tumblr / Starry Eyed© tumblr / bookworm1802
© tumblr / myheadinthecl0uds

Saatto nyt tyytyä noihin tumblr ihmisten kuviin, koska oma kamera on kotona ja sitä rataa.
Vähän kesän kaikilta kanteilta otin noita, koska sehän on aika ajankohtanen asia eikös? :D

Tosiaan, ylihuomenna alkaa se kauan odotettu vapaus. Valitettavasti omalta osalta kesäfiilikset on aikalailla kuollu ja kuopattu. Nytkin on ihan liian kuuma ja aurinko vois mennä paistamasta vaikka tuonne pilven taakse. Sisälle ei käy minkäänlaista tuulenvirettä ja tänne kertakaikkiaan paahtuu. Ja oma loma menee tosiaankin Summassaaren keittiössä touhutessa. Ja kun kyseessä on ravintola-ala, vuorotyöt kutsuu, kuin myös lyhyet vapaat työn välissä. Vähän niinkon tuo meikäläisen ekat kolme vuoroa; 5.6. töitä, 6.6. Vapaa ja sitte 7. & 8.6. töitä. Tuo yhden päivän pieni pieru tuolla välissä ei kyllä saa hyppimään riemusta. Ensinnäkin; se on vaan semmoinen päivä, millon mielessä pyörii vaan että; jaahas, ja huomenna taas töihin. Ja toiseks; en kerkeä tekemään mitään, kukaan ei kerkeä tulee meille enkä mää ehi lähteä mihinkään. Ei tuo nyt tarkota tietenkään, että mulla olis joka viikko työvuorot tuohon malliin, mutta ei sitä ikinä tiiä :D Oon anonu muutamia päiviä vapaiks, millon lähen esim. kattelemmaa Soilworkia ja semmosta settiä. Toivottavasti ne passaa ja pääsee sitte kans lähtemään.

Tässä on ollu kaikenlaista viimepäivinä. Kävin jopa viikonloppuna hei kaks kertaa lenkillä! Kyllä kelpas uusilla kengillä, housuilla ja urheilurintsikoilla lähtee mettäpolkuja tallomaan c: kissatki seuras, hölmöt.
Huomenna viiään viimestä työpäivää ja meikä menee 7-13 vuoroon. Huomenna on myös arviointi tuosta TOPista, mitä ootan mielenkiinnolla :D
Tänään koin myös semmosen positiivisen yllärin, kun kattelin kännykästä kelloa. Olin saanu aowilmasta viestin, missä luki, että oon saanu opiskelijaravintoloiden antaman stipendin! Oli siinä hetki ihmettelemistä ja sulattamista :'D Huomenna kahen aikaan taaperran sitten Priimukseen kyseistä hommelia noutelemaan. huihui! 

Huomenna mennään myös Mariian ja Jamin kanssa kahville kun on Mariian syntymäpäivä! >:3 Kattellaa että mihin mentäis vähän sitä sitten juhlistamaan ja jessöör! Kaikkea kivaa tiedossa, ai että :D

PLUS 1.6. meen käymään parturissa JA lähden kohti Lahtea, Hannelen luokse sekoilemaaan c: ♥ 

nyt loppu kirjotus, tää kone räjähtää. 
I'll bee baaaack ! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti