tiistai 7. toukokuuta 2013

Did you hide yourself away?

Taas kuvaton postaus! Sorge!

Tästä päivästä pikkuisen kerron nyt kun on illasta aikaa! Tänään ei ollu normaalista mitenkään poikkeava päivä; mie olin tällä kertaa roudaamassa astioita ja Jussi sai olla kassalla. Maijun kanssa puuhailtiin kaikkea siinä sitten ja loppupäivästä meikäki pääs kassalle pyörimään ko muut lähti jo kahen aikaan viimeistään kotionsa.
Töiden jälkeen käppäilin kämpälle, heitin turhat tavarat pois ja sitte lähin kävelemää keskustaa. Istuin hetkeks kävelykadun alkupäähän ja kuuntelin siinä musiikkia. 

________________________________
DEADMAU5 - THE VELDT

Happy life with the machines
Scattered around the room
Look what they made
They made it for me
Happy technology
Outside the lions run
Feeding on remains
We'll never leave
Look at us now
So in love with the way we are
________________________________

Oli aika terapeuttista vaan kattella ko ihmiset lipuu ohi. Miettii et mihi ne on menos ja mistä tulossa. Ulkona oli kerranki tosi lämmin, mut välillä kävi aika navakka tuuli ja aurinko leikki hippaa pilvien kanssa. Mulla oli varmuuden vuoks päällä Taste Of Chaos huppari just tuon tuulen takia. Kyllä siinä lämmin tuli kun vähän aikaa auringossa istuskeli.
Sitte käppäilin kompassille ja istui Jamin seuraks siihen läheisille portaille. Kuunneltiin siinä hetki yhtä rumpalia, joka oli asettanu soittimensa keskelle sitä kompassikuviota. Ei siinä soitossa ollu kyllä mitää järkeä, kun tyyppi veteli vaan ihan lonkilta ja oli kyllä vähän sen kuulosta, että oksat pois. Ja se kuulu vielä ihan pirun kauas...Käytiin ostamas mestari herkusta isot jäätelötuutit ja käveltin kirkkopuistoon istuskelemaan. Siinä sitte päiviteltiin maailman menoja ja katteltiin ohi käveleviä ihmisiä. Mulla kesti ennätyksellisen kauan syyä se hemmetin tuutti, varmaan puolisen tuntia!

Aikamme kun siinä istuttiin, niin palattiin takas keskustaan ja mie lähin kenkäostoksille. Ihan vaan tulevia kesän keikkoja -ja omien jalkojen henkistä terveyttä- ajatellen päätin pujahtaa Koo Kenkään ja ostin sieltä mustat, lyhytvartiset Converset. Ei välttämättä paras vaihtoehto lättäjalkaiselle ihmiselle, koska ne ei näytä kovin järkevältä mun jalassa. Sen verran vinoon kun astelen, mutta kunhan pohjaa on niin eipä tuo haittannee.  Siinä palo sitten 75€ het heittämällä. Huhhuh. Mut eipähän tartte nyt hetkeen ostaa taas kenkiä (:

Kämpillä sitten mutustelin tuossa leipää ja piirtelin ajankuluks. Äsken kihartelin hiukset c: ! Ihanaa kun se käy nii helposti nyt kun on lyhyt kuosi päässä! halleluja..
Huomenna lähen sitten kotio ja sit alkaaki pitempi viikonloppu 8) ! Hooray!

Siivosin muuten kämpänkin tänään, kun nuo uhkasivat siivoustarkastuksilla.. paskat ne mitään tullu tarkistelemaan :D ! Noh, tulipahan siivottua kuitenkin. On se uskomatonta kuinka matostaki voi lähtee nii jumalattomasti moskaa ja pölyä! Hyh!

Nyt kuitenkin kutsuu sänky, ei muuta kun hyvät yöt! :) 


2 kommenttia:

  1. En nähny sua eilen keskustassa! Damn! >:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me hengattiin siel aika pieni hetki sillee :D ko hävittii sin kirkkopuistoon. Ja oli muuten porukkaa :D !

      Poista