maanantai 6. toukokuuta 2013

Put your hands in the air

Heei vaan kaikille taas pitkästä aikaa! Pahoittelen (ties kuinka monetta kertaa) tätä meikäläisen innostuksen puutetta. Sen videopostauksen jälkeen on tullu kaikenlaista muuta tekemistä ja siinä missä oon rampannu kodin ja asuntolan väliä, oon juuttunu pahasti piirtopöydän ääreen, kuten myös Xboxin eteen istumaan. Eikä siinä sitten oo tullu kauheesti mieleen kirjotella :) Mutta eipä täällä näytä paniikin oireita ilmenevän :D En oo edelleenkään saanut siihen kysymys postaukseen yhtäkään kyssäriä, joten sitäkään en pääse tekemään (edes videon muodossa), saatikka muita erikoispostauksia. Että joo, mennään sitten peruslinjalla.

Tänään Jussil ja mulla vaihtu TOPissa tuonne kassanhuollon puolelle. Mie sain tän päivän opetella sitä koneen käyttöä ja Jussi teki sitte omia omiaan vähä missä millonki. Aluks olin kyllä iha paskat housussa, koska arastelin pikkasen siinä kaikkien iessä seisoskelua, eikä se näytön näppäily, saatikka rahojen laskemine oikeen meinannu sujua ilman jatkuvaa auttamista. Ja minun loistavalla matikkapäällä nolasin itteni aika moneen otteeseen, koska en osannu antaa tyyliin viitosesta vaihtorahoja, kun ostos makso sen 2,10€.  Jep... ja moni muu samankaltanen laskutoimitus niin ei hyvä luoja. Menin iha lukkoon aika monesti ja kerran kun lähin hakemaan Annaa (työpaikkaohjaajaa) apuun, nii asiakkaat kiros siinä hiljaa, että 'no voi vitu vittuuuuuuuu' jne muuta  mukavaa. Olis tehny mieli näpäyttää, että koittakaapas helvetti ite puolen tunnin jälkeen saada kaikki laskut oikein ja vieläpä niin ujona ihmisenä kun minä.
Ja voin sanoo, että niillä jos kellä ei ole kiire mihinkää. Minähä opin just sillä vauhilla kun pää suostuu asioita sisäistämään. Saakeli sentäs.

Pariin kertaan annoin liikaa/ liian vähän rahaa takas, mut onneks asiakkaat ite sit huomas sen ja siin sitte naureskeltiin ku kumpikaa ei välillä ollu perillä mitä oltiin ostamassa ja silleesti :D Onneks suurin osa noista osaa oottaa kärsivällisesti ja olla muutenki asennoituneita oikein kun ollaan vasta harjottelemassa tuota hommaa.


Nyt onki lyhyt viikko! Keskiviikkona saa jo lähteä kotia kohti, kun koittaa helatorstai ja perjantai on täällä päin opiskelijoiden vapaapäivä :D Pääsee pelailemaan! Jees c:
Lauantaina lähdetään iskän kanssa Jyväskylään raveihin ja sieltä illalla Lutakkoon kattomaan Anneke van Gierbergia (vieraileva naissolisti mm. Devin Townsendissa)! Tulee mahtava päivä! Ja sunnuntaina  meen auttamaan Päiviä äitin kanssa äitienpäivälounaalle. Saan vähän rahaa siitä sitten kerättyä.

Meikä sai muuten kesätyöt tuolta Summassaaresta!  Vaikka väitin siinä viime videopostauksessa, etten mee sinne, mutta kun sieltä saa vähän parempaa palkkaa ja vielä oman alan töitä, niin tottakai sinne pitää mennä. 
Oon tosi ilonen ja vielä  hyvässä tilanteessa, koska mul on tällä hetkellä siis kaks kesätyöpaikkaa :'D ... Huhheijjaa! 

Mutta nyt palaan piirtämisen maailmaan, heipparallaa :)


2 kommenttia:

 1. Hah, kyllä se siitä! :D

  Aattelin kyllä nyt listailla sulle kysymyksiä!
  Kesä vai talvi?
  Kevät vai kesä?
  Lempiruoka?
  Lempijuoma?
  Sun lempiblogeja?
  Mitä pelkäät?
  Minkä supervoiman valitsisit?
  Kuvailes ittees 5 sanalla
  Lempileffa?
  Lempinäyttelijä?
  Lempibändi/-artisti?
  Ysiluokan päättötokarin ka?
  Kuinka tyytyväinen oot sun elämään 1-10 asteikolla?
  Ikimuistoisin kokemus?
  Lempikaupunki?
  Mikä on paheesi?
  Jos saisit kolme toivetta, mitä toivoisit?
  Jos voisit käydä enään vain viidellä keikalla, keiden keikat ne olisi?
  Uskotko yliluonnolliseen?
  Kuka on suurin idolisi?
  Ottaisitko mieluummin lemmikiksi tarantellan vai jättiläistuhatjalkaisen?
  Rikkaus vai rakkaus?
  Mikä sua ärsyttää eniten toisissa ihmisessä yleensä?
  Jos voittaisit lotossa, mitä tekisit?
  Onko lottovoitto syntyä Suomeen?
  Jos pääsisit kärpäseksi kattoon yhdeksi päiväksi, ketä stalkkaisit ja miksi?
  Montaa ihmistä voit sanoa rakastavasi?
  Jos saisit olla mies yhden päivän ajan, mitä tekisit?

  Täs nyt jotain. :)))))

  VastaaPoista