torstai 9. toukokuuta 2013

Call Me - Shinedown


Miepäs kokeilen nyt nimetä noita otsikoita biisien nimien mukaan, mitä juuri nyt kuuntelen :D Katotaan kuinka kauan kestää !

Eilen oli tosi nätti ilma, ja mie polkasin sitten illalla ulos kissojen kanssa. Ylin kuva on parin viikon takanen, kun pappa ja iskä kävi kalalla ja saivat tuommosen 5,5 kilosen hauen! Karmean kokonen, melkeen mun  pitunen tyyliin :'D Pappa oli iha innossaan !

Muutama sateinenki kuva eksynyt tuonne joukkoon ja siitä voitte päätellä, millanen keli täällä on just nyt. Aattelin että minäpä käyn lenkillä aamulla, mutta eihän tuonne kaatosateeseen kehtaa mennä nuhaa hankkimaan. Kissatkin kurnuttaa het niin paljon kun pääsevät sisälle lämpöseen, tai no kuivaan. Roomeolla on (toistaiseksi) luksusta kun on katto pään päällä koko ajan. Pitäis koittaa tuo isompi ulkohäkki kunnostaa, että pääsis sinne pyörimään! 

Latasin eilen Xboxille semmosen pelin demon kun Fuse. Vaikutti kyllä sen verran hyvältä, että luultavasti tulen ostamaan kyseisen pelin kun se nyt ilmestyy sitten joskus :D Parhaillaan siinä voi pelata kampanjaa silleesti 3 kaverin kanssa, että aika kivasti, jos ei yksin hotsita pelata.
Ja ostin kivasti 4200 microsoft pointsia, niin latailen nyt kaikennäköstä lisäosaa noihi peleihi mitä nyt mult löytyy (: Joten palaillaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti