tiistai 21. toukokuuta 2013

Zedd - Lost At Sea


Pitkästä aikaa kuvaa omasta pärstästä. Huhuh. Meni hermot etuhiuksiin niin heitin ne tonne hornan tuuttiin. Kuka muu on muuten käyttäny pinnejä aina ihan väärin? Tuli aikamoine ahaa- elämys. kiitos facebook.

Tänään mulla oli kassanäyttö! Ai kun tuntuu hyvältä sanoa, että oli. Sain luvan käyttää semmosta paperilappusta apuna, jos tarve tulis laskea allekkain, mut onneks tarttin sitä vaan kaks kertaa! En nyt paljasta tässä että missä laskutoimituksissa, kun nauraisitte pienet peppunne muuten irti. Laskinta en käyttänyt , muutoin kuin tarkistaakseni, että annoinko oikein rahaa takasin. Ja oli ihana tunne, kun huomas moneen otteeseen, että hei! Näähän menee jopa oikein!
Päivä oli sinänsä melko hiljainen, mut sit toisaalta taas kiireinen, koska oli normi kahvila-asiakkaat, mutta koska tänään tarjottiin Harjun henkilökunnalle ilmainen lounas, mun ei tarvinnu alkaa ottamaan vastaan lounasmaksuja sun muita. Mutta jouduin neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiin senkin edestä, sekä pitämään tukkimiehen kirjaa siitä, kuinka monta ruokailijaa siinä sitten kävi pyörähtämässä.

Töiden jälkeen kävin vaihtamassa vaatteita kämpällä ja sitten lähinki keskustaan Jamin seuraks istuskelemaan. Seuraan liittyi myös hetkeks Kata ja siinä sitten pölistiin hetkisen, ennenku Jamppa lähti töihin.

Siiivottiin äsken Katjan kanssa kämppä ihan kunnolla :D Eli imuroitiin, tuuletettiin (24/7 koska kuumaaa), pestiin vessa ja luututtiin lattiat. Voi sitä pölyn määrää ei jessus! Nyt on kuitenki ihanan siistiä c: Loppusiivousta odotellessa... Viikon päästä alkaa kesäloma! Kuinka hassulta tuntuukaan :'D Vastahan me oltiin keittiötopissa ja lunta oli maassa. Toisaalta mulla ei oo yhtään kesälomafiilis, koska oon koko kesän töissä Summassaaren keittiöllä. Ai ettäh. Kyllähä sitä olis kaikenlaista, mutta kun ei vaan pysty vielä sopimaan mitään, kun ei tiiä noista työvuoroista :c huokaus. Toivottavasti ruskettuisin... joo kyllä sisällä xD mut siis että olis aikaa loikoilla ulkona.

Käytiin muuten viime perjantaina Mariian kanssa kaupungilla! Käytiin kattelemassa vaatekauppoja ja ostin sitten pari paitaa c: Sit käytiin kattomassa Finnkinossa tuo Väärät paperit, mikä oli iha hulvaton! Ja siellä oli vaan viis ihmistä total kattomassa sitä :D saatiin valita paikat aika vapaasti x)
Sitte kun käytiin Forumissa, eräs varsin charmikas suolakauppias (siis kuolleenmeren suolaa, jotain ihonhoitohommeleita) sai napattua meijät siihen puhuteltavaks :D Puhuttiin siinä iho-ongelmista, Mariian elämästä ja mitä hän meinaa sillä tehä ja kaikesta muusta yhtä syvällisestä. Loppujen lopuksi tämä Ben sai myytyä meille molemmille yhdet suolapurkit, jotka saatiin yhden hinnalla (maksettiin puoliksi). Ja sitten Ben yritti vielä myyä meille semmosia kynsienhoito juttuja, minä sain sanottua ei, mutta Mariia ei xD Siinä kyllä ei hymy päässyt hyytymään, kun läppä lens vähän millo mihinki suuntaan, voi luoja sentäs :''Dd

Viikonloppu meni pelaillessa ja kun Samikin tuli kotona piipahtamaan niin Skyrimin äärellä aika meni aika sutjakkaasti. Pesin myös meijän armaat autot! Kyllä kelpas iskän lähteä ajelemaan Ruotsin maalle puhtaalla Octavialla c: Tosin se tais olla ihan yhtä kuranen hiekkateiden jälkeen... joten turha pesu oli :D Mutta ei se mittään !

Mut joo, ei tällä kertaa enempää asiata (: Be active ja tsemppiä kaikille loppuviikoille! 

2 kommenttia:

 1. Sun blogisi on Saija tosi kiva ja mielenkiintoinen, ja sie nätti (ite tykkään erityisesti kokkaamisjutuista, millanen tunnelma tms.) mutta kuvia voisi olla edemmän. Varsinkin kun tausta ja kirjoitus on harmahtavaa, teksti pientä ja paljon, se näyttää tosi pitkältä luettavalta. Tsemppiä jatkossa blogin kanssa että et katoa minnekkään ja hyvää kesänalkua sulle, jään toki seuraamaan.
  :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! c: mukava kuulla palautetta. Yritän lisäillä aina kuvia postauksiini, mutta joskus kameraa ei vain ole ulottuvilla :D
   Kiitos samoin! :)

   Poista