torstai 30. toukokuuta 2013

Studio Killers - Jenny

Piti vähän kattella että mitkä tavarat joutaa ullakolle ja mitkä sisälle. Huhhuh, oli siinäki homma. 

Molskis.

Sain vanhemmilta aiva uskomattoman tsemmparilahjan ,__, tää tulee niin tarpeeseen! 

Muuttokuormaa ja löytyjä. 

Tiiranen, vähän feilas tausta niin rajailin :D


Pahasti uistimen nielassu hauki pääty fileeksi. Mitäs oli niin ahne :c


Äiti otti kuvan. Mun silmät näyttäis menevä vähä eri tahtiin, mut mitäs pienistä. 


'Elkää jättäkö!'
Riia huuti rannalla vaikka kuinka pitkään ku lähettiin veneellä rannasta :D Seuraavalla kerralla pääsee veneesee mukaan! 

Tänään oli kevätjuhla ja muutto asuntolasta. Tosi haikee olo kieltämättä. Best luokka evaar hajos ja muutenki nyt alkaa kahen kuukauden kesäloma, joka ei tunnu ees lomalta, kiitos kesätöiden. Tosin, mä en oo oikeen sisäistäny vielä noita töitä kunnolla. Mulla nimittäin tulee olemaan kyllä niitä vapaitaki ihan tarpeeks :D Mä en vaa oikee suostu ymmärtämää sitä. Vielä.

Kevätjuhlaa ennen meil oli perehdytys toppiin ja tavattiin pikkasen meijän uutta luokkaa. Meit on tosi vähän, jotain 13 ehkä? Suurin osa ihan tuttuja naamoja, muutaman uudemman kera. Siellä ei muuta höpötelty kuin että pitäis sitä paikkaa hakea syksylle.. huokaus. Kahvilatoppi. Arvatkaa kuinka hemmetisti mua kiinnostaa se, jos tää tarjoilutoppi oli iha yhtä tuskaa? Siis, okei. Sain tuosta koko setistä sen K-kolmosen, työntekijät oli mukavia ja se oli ihan OK hommaa, mut se kassatyöskentely. Se ei vaan kertakaikkiaan napannu, ei sitte ei yhtään. Omaan sen viitosen matikkapään ja tartten laskinta ihan helpompiinki laskutoimituksiin nii ei hyvä perse sentäs. Toivottavasti saan käyttää laskinta jatkossa..
No kuitenkin. Kevätjuhlassa kuunneltiin papin puhe, jumpattiin ja laulettiin suvivirsi. Katottiin myös semmone yhen miehen teatteriesitys ja lopuks syötiin vähän herkkuja c: Sinne oltii taiteiltu oikeen semmosseit wrappei, mis oli sisällä kinkkua ja jotai other stuff ja sitte oli patonkia mis oli vuohenjuustoa ja aurinkokuivattuja tomaatteja NOM. Plus viinirypäleitä, vesimelonia ja simaa c:

Sit lähettiin kävelee Kristan, Vilman, Jussin, Jamin ja Katjan kaa keskustaa kohti. Mun piti kävellä se kokonainen kilsa ilman kenkiä ja sukkia, koska converset kakki mun pikkuvarpaat ihan rakoille :c aaau. Mut sainpaha ilmasen jalkahieronnan!
Kämpällä puskettiin sitten vielä muuttokuormat autoon iskän kanssa ja hyvästeltiin Katja ja asuntola. Sain sitten siinä samalla tietää, että pääsen sinne vielä kakkosvuodelle asustelemaan! Sain huoneen ekasta kerroksesta, J-solusta c: Saas nähä kuka tulee kämppikseks kun Katja vanno suteen ja vereen, ettei pallaa tuonne enneä :D Mut hei! Tervetuloa vaan jos mieli muuttuu! Nyt ois hyvällä paikalla huone :D:d

Sit käytiin nopsaan kääntymässä torilla, kun käppäilin Pullapisteelle hakemaan TOP-paikan. Huoh. Se vaikutti älykivalta se paikka, semmone pieni ja soma. Just uudistettu. Mut multa ei oikee just nyt löydy innostusta koko hommaan. Masentaa jo valmiiks...

Mut joo, tästä tää kesäloma alkaa (: Pitäkäähän hauskaa kaikki ja silleesti! See ya around! ♥

5 kommenttia:

 1. Pidän ton asuntolan vielä korvan takana, mut mä en haluuuu. )':

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD tiiän et et haluu, en määkää. Mut nyt ois siedettävämpi huone ja näin. Ja yhy jos se mun uus kämppis onki joku douchebag :c

   Poista
 2. Sulle ois haaste! :)
  http://k-t-bodylanguage.blogspot.fi/2013/05/haastetta-peliin.html

  VastaaPoista