tiistai 4. helmikuuta 2014

Mercenary - Embrace The Nothing / Muuttoa #3

Warning! Tämä postaus sisältää paljon valkoisia seiniä, tylsiä huonekuvia ja rakeista laatua.

Näkymä olkkarin kynnyksen takaa eteiseen. Vasemmalta löytyy vessa ja edessä häämöttää makuuhuoneen ovi. Oikealla onkin ulko-ovi, mikä kaipaa uutta maalipintaa..
Tässä näkyy hyvin nuo vanhat listat, jotka maalattiin valkoisksi kaikista huoneista - eteinen tosin odottaa vielä vuoroaan. 
Delfineejä ! Äiti osti meille tosi hienot suihkuverhot :'D Oltaisiin saatu Jamin ystävättäreltä pesukone ilmaiseksi, mutta arvatkaas oliko tuo rakonen tuolla vasemmassa nurkassa liian pieni kyseiselle vehkeelle? Kyse oli vain muutamista senteistä... ei väkisin. Onneksi tuossa taloyhtiössä on pesutupa, säästytään vesilaskuissa! :)
Tässä nyt ei näy, mutta vasemmalla olevasta peilikaapista puuttuu toinen ovi, kun sen saranat oli paskana :'D Jami saa pistää uudet kiinni kun sinne asti päästään. 
Kaikki kolme kuvaa yllä ovat makkarista c: Nää kuvat näyttää tosi ankeilta ja tunkkasilta, kun on otettu sisävaloilla... luonnonvalo on tän kämpän eduksi. Onneks on isot ikkunat :) En tiiä haluanko sittenkää tehä noille mintunvärisille ikkunalaudoille mitään. Ne on niin ihanan retrot kaikkine halkeamineen ja rosoisine reunoineen. Saa nähä onko niille ees mitään tehtävissä.

Maalataan nuo vaatekaappien ovet jossain vaiheessa, kun niihinkin on kuin ihmeen kaupalla saatu aikaseksi tommosia ihme lommoja. En ymmärrä mikä mies tuolla on heilunu leka kädessä kun tuommosta jälkeä on jätetty jälkeen...
Makkarissa on kaikki muuten valmista, mutta sänkyä ja pieniä kalusteita + vaatteet puuttuu kaapeista c: Vaatekaapeissa on se miinuspuoli, ettei niissä ole juurikaan hyllyjä, mutta rekkitankoja  niidenkin edestä. Ärsyttävämpää on vielä se, että nuo yläkaapit on meikäläisen käpälöiden ulottumattomissa...
Tässä kurkitaan keittiöön makkarin oven takaa. Pieni ja pippurinen käytävä, mihin mahtuu just ja just kaikki meijän keittiötarvikkeet ja kaks ihmistä hääräilemään. Vielä pitäs keksiä, minne laitetaan mun monitoimikone.. ehm.
Viime vierailulla luuttusin lattian ja laitoin räsymaton lattialle c: 
Keittiö toisella seinustalla kaksi somaa ikkunaa, joihin oli pakko laittaa nuo kynttiläjalat. Harmi kun niihin ei saa tuikkuja... en uskalla pitkiä kynttilöitä noihin laittaa, ettei pian käy köpelösti. Myös pieni kelloradio löyti tiensä tuohon ikkunalaudalle c: Huomatkaa ihania halkeamia + seinässä, kissataulun yläpuolella olevia rantuja... tuuletusaukko ei tykänny maalista ja nyt se pissii sitä pitkin just vasta maalattua valkosta pintaa ,_, yhy
Keittiössä on yks lista, mikä pitää maalata toiseen kertaan, muuten se on aikalailla valmis C: 
Eteisen ovelta kurkkaus olkkarin puolelle. Siinä nojailee karvamatto uljaaseen jääkaappiin. Meille tulee pieni 2 istuttava ruokapöytä korkeilla baarijakkaroilla jonnekin tuonne, minne sopii, kun ei nuo mahdu mitenkään keittiöön... Sermi laitetaan sitten jääkaapin eteen suojaksi ^^ Olkkarista on tosiaan jäljellä listojen toiseen kertaan maalaus ja se yksi suikale sieltä eteiseen vievän oven takaa. 
wow, komero, such little space
Tadaa! Sohva väliaikaisessa muodossaan, väliaikasessa mestassa makkarissa. Tuohon päälle tulee päiväpeitto, joka piilottaa nuo kuviot c: sopii vähän paremmin sitten olemaan ulkonäöllisestikin. 
Ja sitten on vielä tää tosi komee lamppu minkä kokosin ihan ite *rämpyttää henkseleitä*. No ei vain, ei se ollu ees IKEA- tasoa... :D 
Ja jotta ette vaivu epätoivoon niin tässä on teille viikset. Voilá!
Kirjoittelen taas pian! Ylihuomenna tosiaan tapahtuu lopullinen siirtyminen tuonne tapparille. Sitten riemu repeää! :) 

4 kommenttia:

 1. Teillä on tosi kaunis kylpyhuone!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuommoinen aika perus, pieniä epäkohtia lukuunottamatta ^^ Ollaan tosi tyytyväisiä !

   Poista
 2. Vaikuttaa tosi kivalta kämpältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja sitä se onkin! Sitten varsinkin kun saadaan kaikki valmiiksi :)

   Poista