tiistai 11. helmikuuta 2014

Vapaus !

toinen ihan ilonen c: ♥ hyvää syntymäpäivää mauw ♥ !

Tänään se koitti; freedom ! Olin jopa pikkusen liian innokas töissä ja olin neljään, vaikka olisin saanu lähtee jo kolmelta! No lähtö veny entisestään kun Taina ja Anna (työkaverit) teki mulle semmosen järkyttävän herkkulautasen ja vaativat syömään sen tyhjäksi... no ei siinä auttanu ku tunkea haarukalla ja lusikalla vuoronperään suklaaleivosta ja jäätelöä suuhun :D Kun vihdoinkin pääsin maistelemasta ruokia ja heittämästä avaimia tiskille, suuntasin keskustaan tuon kaiken loskan keskellä. Laskettelutakki ei todellakaan ollu mikää kevein vaihtoehto tähän säähän... Menin pörräämään Anttilaan, metsästämään Jamille synttärilahjaa (huomenna täyttää vuosia c: ♥)  paitojen (joiden kuvan uupuvat toistaiseksi) ja erään yllätyspaketin lisäksi c: Päädyin elektroniikkaosastolle ja pienen pyörimisen jälkeen mukaan tarttui Razerin pelinäppäimistö c: ne joita kiinnostaa hinta, käykää googlen kautta tai anttilan sivuilla. Ei ihan mikään halpis, mutta laatu on ainakin kohdillaan! Jami oli muutenkin jo alkanu haikailemaan uuden näppiksen perään, joten joten :D osuva lahja, etten sanoisi !
Ostin myös Almalle pientä synttärilahjaa.. hmeh ;)

Kämpällä Jamppa oli jo vastassa ja auta armias kun se sai käsinsä tuon Razerin pakkauksen. Reppana repes ihan liitoksistaan ja oli ihana seurata toisen onnea vierestä :D ♥ Vanha näppis lens nopeeta kyytiä sängylle ja uutukainen pääsi heti käyttöön. Oli Jamppa kyllä todella tyytyväinen ja ilonen kun mikä c: monta suukkoa pääs lentämään poskille :3 

Eilen Tiina kävi muuten kylässä! Juteltiin ekan kerran kasvotusten sitten koulujen alkamisen, mistä on muuten hetki aikaa... syötiin jaffa-keksejä ja päiviteltiin kuulumisia c:
Illemmalla katottiin Jamin kanssa Elysium- niminen scifileffa (mikä oli aika hyvä itseasiassa!) ja mutusteltiin juustosämpylöitä sekä Jampan tekemää kanahöystyöä OMOMN ♥

Ainiin! Lähden huomenna iltasella kotia kohti ja torstaina lähden kohti Kankaanpäätä, pitkästä aikaa. Käyn ennen lähtöä aamupäivällä parturissa ja sitten lähdetään köröttelemään äitin kanssa kohti länttä. Saulilla on jotain ongelmia hänen Xbox Live - tunnuksen kanssa ja muutaman kaverin kanssa pitää nähdä, niin ihan kiva, että pääsee vanhoilla kulmilla vähän pyörähtämään :)

Eipä sen kummempia, nyt viettämään hiihtolomaa! JIPPII !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti