sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Timo Rautiainen - Vastavirtaan / Muuttoa 2#

Tu pahainen radio ei suostunut toimimaan pattereilla.. jouduttiin sitten kuuntelemaan musiikkia eka mun kännykästä, kunnes akku loppu ja sitten siirryttiin iskän luuriin :D kyllä se radio rock sieltä hyvin pauhasi! 
Tässä näkyy vähän tota seinien sävyeroa... ei tuota entistä voi valkoseks sanoa :'D ihan selkeä harmaa! Tässä valmistuu makkarin seinään uutta pintaa :)
Vihreää! Kuinkas muutenkaan :D + huomatkaa valkoset listat! Ei nuo alemmat, vaan niiden takana olevat. Ne oli ennen tummanruskeat, kuten toi lyhty :') huone sai ns. vähän korkeutta kun maalaili ne valkoseksi. 
Kuluneet lattiat ♥ siis oikeasti ne ei haittaa yhtään :D tuo semmosen kivan säväyksen; et täällä on oikeesti asuttukki.
Tämmöset kynttiläjalat on keittiön molemmilla ikkunoilla. Ne on tosin kyllä oikeesti valkoset :D 
Keittiö siivottuna.. lattialuuttua lukuunottamatta :'D Pesin makkarin lattian kolme kertaa, ennenku siitä ei enää irronnu mitään likaa.. millonkohan viimes luututtu...?

Mua nyt vähän ärsyttää tää kun en saa tekstejä tasattua noihin kuvien reunoihin... vinkkejä?

Tänään lähdettiin siis iskän kanssa kahdestaan uudelleen tuonne tapparin kämpälle ja alettiin heti jatkamaan eilistä alotettua maalaushommaa. Saatiin makkari kokonaan valmiiksi, kaappien listoja lukuunottamatta ja näin ollen päästiin siirtymään keittiön kautta olohuoneen puolelle. Saatiin melkein koko huone maalattua, kunnes kaikki maalit oli kaavittu pöntöistä ja seinä jäi 50 cm vajaaksi uudesta pinnastaan :c samoten listat jäi maalamatta toisen kerran.. eteisestä puhumattakaan... Oviin täytyy ostaa omat kalustemaalit, koska tuo seinämaali ei oikein niihin sovellu :'D ja tulee erilainen pinta, semmonen kiiltävä, vähänniiko noissa ikkunalaudoissa :)

Pikkuhiljaa alkaa tulla valmista! Jamin kanssa jatketaan hommia keskenämme sitten tästä eteenpäin, kun iskä lähti kaheks viikoks ruotsiin ja äitillä alkaa työt. Eiköhän me osata...! Tai sitte ryssitään kaikki :'D
Pitäis pistää ne hemmetin verhotangotkin... ei mitään hajua miten, kun on betoniseinät ja valmiit rei'ät. Jotain iskä höpötti täyteaineista ja ruuveista :D:D pitänee kysyä uudemman kerran että wtf. Kattojen yläreunat pitää Jamin kiivetä maalaamaan, kun ite en yllä ja telalla ei pystynyt niitä vetämään. Keittiöstä puuttuu enää matto lattialta c: sitten siellä on valmista! Eteiseen raahasin jo tummanruskean pystylipaston ja lyhdyn. Maalaamisen jälkeen siivoilen sielläkin ja laitan matot lattialle ja tuikun palamaan. 

En malta oottaa että koittais se 6. päivä, että päästäisiin roudaamaan Jamin tavaroita sinne myös. Koukataan samalla asuntolassa noukkimassa vähäiset omistavani tavaranrippeet. Sieltä lähtee mukaan parit viherkasvit, matto ja mikro + pikkusälää ja vaatteita :)
huhheijjaa, tää homma etenee niin ihanan nopiasti! Kohta saan postailla kaikessa rauhassa omasta asunnosta ,_, ♥

♥ nyt odottelen tota prinssiä töistä kämpälle tulevaksi c: sitten katotaan supernaturalia ja syyään! nam ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti