perjantai 7. helmikuuta 2014

Palaset paikoillaan / Muuttoa 4#

Täältä me muutettiin pois! Pienestä huoneesta, jossa ei ollu varsinaisesti muuta tilaa kun nousta sängystä, käydä vaatekaapilla tai istua koneelle. Ehkä parasta ikinä nyt, kun ei tartte siivota muiden sotkuja, kärsiä kannabiksen hajusta tai huolehtia siitä yhdestä avaimesta. Terve menoa, Kuokkala.

Yllättävän paljon tavaraa saatiin nyhdettyä irti tuolta vanhasta kämpästä ja tää Tapparin asunto oli ihan täynnä pussukoita ja nyssyköitä. Lisäks käytiin vielä äitin kanssa asuntolalla hakemassa mun tavarat ja palauttamassa avaimet + ovikortin.
*köh* peitteet vähän vinossa... 


ENSIMMÄINEN POSTAUS UUDEESTA ASUNNOSTA *hiiighfiiive* ♥
Miltäs tämä nyt teidän mielestä näyttää? :D Pääosin tavarat ovat löytäneet paikkansa ja jotkut satunnaiset laatikot ja romppeet lojuvat vielä pitkin pituuttaan ja painoaan lattialla. Ehkä ne siitä ajan kanssa eksyvät oikeille paikoilleen ^^ Suunnitteilla olisi vielä muutamia hankintoja, kuten olkkarin ja makkarin seinille yhdet isot taulut tai vaihtoehtoisesti kaksi pienempää ja sitten kahden hengen baariruokapöytä korkeilla jaloilla, minkä iskä tuo ruotsista c: ! 
Eilen tapahtui siis se suurin repäisy ja täällä sitä nyt ollaan! Äiti tarjoutui ostamaan meille kaapit täyteen ruokaa, että päästään alkuun. Mukaan tarttui myös uusi parisängyn täkki sekä kaks uutta tyynyä. Ollaan kiitollisia kaikesta tuesta minkä vanhemmat on meille suonu, ei me oltais mihinkään päästy ilman teidän apuja ! ♥ suuri kiitos ja halaus c: 

Touhuttiin täällä kämpässä koko päivä ja kyllä sitä huomas illemmalla, että takana oli raskaanpuoleinen päivä... kun äiti päätti lähteä kotia kohti kuuden aikaan, Jerri, Lassi ja Jami päätti että hei, nyt lähetää syömään johonkin ! Minä vaan roikuin mukana, vähän puolitajuttomana, kun väsytti aika reippaasti. Käveltiin keskustaan ja suunnattiin pienen pohdinnan jälkeen Shalimariin puputtamaan tulista ruokaa. Eniten porukan kesken minä ja Lassi kärvisteltiin, kun suu oli tulessa jo muutaman haarukallisen jälkeen... ja mehän otettiin sitä, mikä oli vähiten tulista. Huh, ens kerralla syön jotain mikä ei oo mitenkään tulista. Mahakaan ei ihan tykänny hyvää kun kämpälle päästiin. Illalla kun yritettiin nukkua niin Jamin ja mun mahat murisivat kilpaa keskenään. 

Oli ihanaa sukeltaa eilen uusien lakanoiden alle, ihanan pehmoiseen  - ja leveään - sänkyyn. Ei tartte enää ikinä pyytää toista siirtymään vähän, kun itse meinaa tippua sängystä... nukuttiin kyllä pitkälti vaan toisella puolella. Ei oo ihan vielä tottunu tuohon leveyslisään :'D 
Aamulla olis voinu nukkua vaikka suoraan koko päivän... mutta eih. Jami lähtikin jo yhdeltä töihin ja meijä lähtee neljäksi. Enää muuten se neljä työpäivää jäljellä! Vähiin käy ennenkuin loppuu! :) Silti se tuntuu jotenkin niin tajuttoman pitkältä ajalta... jotenki haluais vaan jumittua tänne neljän seinän sisälle ja alottaa sen arkirytmiin totuttautumisen toisen kanssa. Tässä on nii paljon opittavaa ja tsekattavaa. Ei esimerkiksi tiietä vielä, missä rapussa on pesutupa ja onko täällä saunaa :D pikkujuttuja, mutta tuo pesutupahomma olisi ihan jees, kun ei sitä omaa pesukonetta taida tänne ihan heti ilmestyä. 

Jahka tästä nyt vielä pikkuisen asetutaan, niin yritän alkaa toteutella erikoispostauksia! Joten niitä saa taas alkaa ehdottelemaan ^^ videopostaukseen ei ole mahdollisuutta, sillä oma videokamera ei ole täällä kämpällä :) Muuten aikalailla taivas rajana!

Ei muuta kun hyvää viikonlopun alkua teille, huomiseen! :)

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo kämppä! Vitsit kun tekis mieli jo muuttaa oman murusen kanssa ihan omaan koloon, mutta ehkä kohta ;) (?)
  Nauti nyt täysin rinnoin kun saat sisustella teidän kotia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan itsekin erittäin tyytyväisiä ja iloisia tähän c: ! Kannattaa uhrata vähän aikaa tähän hommaan, sillä sitä se nimittäin pakosti ottaa! :)
   No niin nautinkin! :D

   Poista
 2. Tulin taas ihasteleen tota teijän kämppää, kun se on niin kivan näkönen! Toivottavasti nähdään pian, niin pääsen tekeen tupatarkastuksen. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! c: Oih, kiitos <3
   Joo hei ! juoksujalkaa tänne nukkumaan sohvalle! c:

   Poista