keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Vaaveja ! + lisää kuvia!


Jamilla on ollut ehkä maailman parhaimmat synttärit, etten vaan kehtais näin väittää :D
Eilen tietskaripöydälle löysi tiensä Razerin uus pelinäppis, tänään jalkaan uusia boksereita sekä Aloe Veran Pride kasvorasvaa. Ja ette arvaa mitä vielä olin juonitellut äitin kanssa Jampan seläntakana... ehehe! 

Kyllä! Tänään äiti saapui kuljetuskopan ja kahden pirpanan kanssa kotirappusille. Osiris aka Ossi sekä Alma olivat saapuneet kotiin! Kalmarista noudetut puolivuotiaat tyttö ja poikakisut, voi ievana, niin nättejä molemmat, että ei mitään rajaa! :') ♥ Jami meni ihan pelkäksi hymyksi, ihan höppänäksi c: jännitti kamalasti, ennenkuin saatiin nuo kaksi ulos kopasta omien silmien alle ihailtavaksi. 
Alma kipitti ensimmäisenä ulos kopasta ja änki ittensä nopeasti sohvan alle. Ossi kopri tassuillaan ujosti kopan perällä ja kehräsi tuon tuosta tyytyväisenoloisena. Välillä leikittiin hiirellä ja ujoudesta ei ollut tietoakaan :D Hetken leikittelyn jälkeen poju uskaltautu jo ulos kopasta ja lähti vaeltamaan ympäri meijän valtavaa kämpää. Alman kanssa meni aika pitkä tovi ennenkun neiti uskalsi mönkiä Jamin houkuttelemana pois piilostaan. Nyt paikka vaihtui sängyn alle, mutta eiköhän se sieltä pian ala leikkimään ja juoksemaan, kuten Ossi tuossa kovaa kyytiä temmeltää :D  

Pääsette nyt sitten seuraamaan näiden kahden pirpanan elämää tässä meidän omien vierellä! c: Mitäs mieltä ootte meijän hurmurista? ;)

Siinä meijän pieni Alma! c: Hää on kaanis <3


6 kommenttia: