perjantai 21. maaliskuuta 2014

Eipä mittään erikoistaViikonloppu! Alotettiin täällä päässä vähän aikasemmin kun piti, hups. Lähinnä sen takia, että tänään tulee hyvä ystäväni tuolta Ikaalisista vierailulle ja Jamilla alkaa huomenna työt (jotka jatkuu sunnuntaina) ja näimpä olis kiva keskittyä olemaan hetken alollaan.

Tänään siivottiin koko kämppä perusteellisesti ja nyt on - ah- niin ihanan siistiä. Sain yhden tilaushevosen taas ommeltua, pitkien taistelujen jälkeen. Eilen nimittäin tuo Jamin äidin antama Pfaffin ompelukone veti kunnon melonit persiiseen, eikä suostunut syöttämään ylälankaa sitä oikein kunnolla sotkematta. Menihän siitä sitten loppujenlopuksi hermotkin ja hetin hanskat tiskiin. Tänään sain sitten rohkeutta kokeilla uudelleen ja nyt onneksi sitten kaikki meni ihan hyvin. Ehkä ärsyttävintä ikinä kun tuommoset tökkimiset syövyttää kaiken innon tuosta hommasta. 


Tuommoinen kaveri. Meni vähän päästä vinkkeliin ja sieraimet eri kohdille. Muuten onnistu ihan jeesisti ja kelpasi tilaajallekin :)

Yritän epätoivosesti kasvattaa vähän raeruohoa. Ja koska meillä ei ollut multaa säkin kautta silleen hienosti omasta takaa, pöllin sitä noista meidän kukkaruukuista! Ja kissankuppiin itämään tietenkin. Eipä tuo varmaan edes onnistu, saapa nähdä :D Olis kissoille ihmettelemistä, kun eivät ruohoa varmaan tule näkemään muulloin ollenkaan (karua). 

Jami on ollu tosi aktiivinen pelaaja lähiaikana, kun tiensä kotiin on löytänyt mm. semmoiset pelit kuin; Titanfall, Dark Souls II, In Famous: Second Son & Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Mikään noista ei ole Titanfallia lukuunottamatta iskenyt oikeen millään. En ole kyllä noita paljoa edes kokeillut, jospa tässä lähiaikoina sitten.

En varmaan ole ainoa ketä on kismittänyt hemmetisti tuo takatalvi? Onneksi se näkyisi nyt pikkuhiljaa väistyvän, tai sitten pahin on vasta edessä. Täällä loska lentää ja sukat kastuu! Aurinko saisi näyttäytyä vielä enemmän :)!

Ei muuta kun hyvää viikonloppua kaikille! Palataan ensi viikolla taas astialle!

4 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos joskus kuvaisit ihan vaihe vaiheelta noiden heppojen valmistumisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin yrittää kuvata seuraavan tilaushevosen teosta semmoisen kollaasin! :)

   Poista
 2. Ette oo vielä South Park-peliä ostanu?:D Se on ihan sika hyvä peli! c: Vois itekki koittaa raeruohoo kasvattaa ko ois tekosyy saada pikkusuklaamunia ko pitäähän se ruoho koristellakki ;D

  VastaaPoista
 3. On Jamilla se ja on pelattuki vähäse :D
  Joo hei täällä itää jo! >:D

  VastaaPoista