sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Moaaliman meeininkiä !

Anna Almalle kamera ja käske kuvata. Suurimmaksi osaksi hänen ottamiaan kuvia näkyvissä alla :D
veljekset kuin ilvekset!
ihana hörökorva iskee jälleen >:c
Jerristä tuli kauppakassiorja

Siinäpä sitten hujahti taas yksi viikonloppu.Kiitämällä ja rajulla ylinopeudella! 
Täälläpäin oli lauantaina ainakin ihan mahtavan aurinkoista ja onneksi niin, sillä päätettiin lähteä Alman ja Jerrin kanssa seikkailemaan kylille päin. Käytiin kiertelemässä Alman kanssa aluksi kauppoja ja lopulta suunnattiin pienten ostosten kera Amarilloon, jonne matkalla Jerri liittyi matkaan. Mussuteltiin aikamme maukasta safkaa ja otettiin toinen toistaan järkevämpiä kuvia. Kanssaruokailijat mulkoili tosi ihanasti, vaikka juttuaiheina olikin pääasiallisesti opiskelut sekä yleiset, järkevät puheenaiheet (luokitelkaa nyt miten haluatte :D ). Mitään asiattomuuksia ei huudeltu tms. Kai se on nykyään kiellettyä puhua ja nauraa vähänä keskivoimakkuutta kovempaa. Excuse me for having fun.

Ehdittiin hetkeksi luikahtaa kotiin, ennenkuin lähdettiin Jamppaa vastaan, kun hää pääsi työmaalta kotia kohti c:
Illalla syöpöteltiin, meikä ompeli viimeisimmän tilarin ja katottiin elokuvia sekä hengailtiin. Mentiin Jamin kanssa jossain 11 aikaan nukkumaan, mutta Jerri ja Alma oli hereillä kahteen asti :D Ei ihme ettei Alma heränny heti aamulla kun kissat alko huutamaan ruokaa ko viimestä päivää.
Aamupäivä meni siinä normaalisti madellen, syöden ja pelaten. Jami lähti yhden aikaan taas töihin ja jäätiin Alman kanssa vielä muutamaksi tunniksi siivoilemaan ja pelailemaan.

Lopulta tuli aika lähteä matkakeskukselle. Ulkona satoi vettä. Siis vettä. H20 jezus christ. Sitä ei oo näkyny hetkeen ja se oli kyllä erittäin tervetullutta! Hus lumet pois hyi äkkiä! Ei haitannut yhtään napata satikka matkaan naulakosta, tai astua lätäköihin. Kevät täältä tullaan! Muutama pensaskin oli jo vetäny pienet vihreät nuput esiin.. hiirenkorvia odotellessa, ai että! c:

Alman kanssa käytiin kipaisemassa kahvilan kautta ja Jamppa siellä hääräili työn parissa. Ei ehditty puhumaan asiakasryntäyksen takia, joten liu'uttiin siitä sitten matkikseen. Ostettiin Almalle liput ja mentiin odottelemaan laiturille. Ihanassa tupakansavussa seisottiin sitten 5 minsaa, mikä tuntu ihan vartilta. Mä inhoan sitä, kun ihmiset tunkee ulos, suureen väkijoukkoon ja kaivaa sitten esiin ne ihmetumppinsa, tuikkaa ne tuleen ja pössyttelee muiden naamaan täten myrkyttäen toisten hengitysilman 10 metrin säteellä. Hei myrkytänpäs nyt muutaman sivullisen, hehhööhihää.
Yritäppä siinä sitte hengittää. Ei onnistu.

Sitten se Alma lähti :c ikävä oli välitön ja yhy :c Onneksi parin viikon päähän ollaan suunniteltu uutta miittinkiä, Jami vaan ei pääse mukaan töiden takia :c Katsotaan jos siirrettäisiin päivämäärää, että kaikki sopisi kaikille ja päästäisiin näkemään kaikki kaikkia :D (koska kaikki- sana 4x)

Nyt eipä muuta, huomenna alkaa taas arki ja uudet kujeet! :)
Näkyillään!


4 kommenttia: