sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kysymyspostaus !


Ihan hirveästi ei noita kysymyksiä sadellut, mutta vastaillaan näihin kuitenkin c: ! Kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille!

Jamille:
Missä näkisit itsesi nyt, jos Saijaa ei olisi?
-  Luultavasti jatkamassa askareita, joita tein normaalisti kun olin itsekseni, eli röhnöttämässä Kuokkalassa tietokoneella samalla kun nistikämppis pössyttelee omassa huoneessaan.

Onko Saija muuttanut elämääsi, miten?
 - Hetken kun on ollut yksin, huomaa taas lapsuudesta tutut asiat, kun sisaret asui vielä kaikki kotona. Kaiken jakaminen. Saija tekee minusta "kokonaisen".

Oletko helposti mustasukkainen?
- En. Jokaisella saa ja pitääkin olla ihmisiä ja asioita ympärillään ja kaikkia asioita ei pidä eikä tarvitse muille jakaa. Jokaisen mielessä saa ja pitääkin olla paikka niille asioille, jotka haluaa siellä pitää.

Haluatko lapsia? Monta ja milloin?
- Kolme. Ja vastaan tylsästi että "Sitten kun on oikea aika." Siihen sisältyy mm. vakaa taloudellinen tilanne, hyvä ympäristö ja minimimäärä ns. pieleenmenneitä asioita, jotta lapsen kasvatus ei kärsi moisista asioista. Ja loppuun asti mietityt päätökset.

Paras paikka kotoa? (kuva)

Minkä värinen hammasharja sinulla on?
- Punavalkoinen!


Oletteko koskaan riidelleet, edes ihan pienestä?
- Riitoja ei ole ollut, mutta pientä kireää oloa, joka näkyy kyllä heti päällepäin ja sitten on onneksi aina toinen piristämässä!

Saunotteko yhdessä?
- En tykkää saunomisesta.

Saija:

Paras asia Jamissa?
- Niitä on niin monta, mutta ensimmäisinä mieleen tulevat  kyllä, että Jami on ihanan avoin, rehellinen ja puhuu mielensä jos jotain siellä myllertää. Hän on rauhallinen ja rehellinen, eikä kimmostu turhista. Joustavuus ja vaan yksinkertaisesti hänen olessaan oma ihana itsensä, on parasta ikinä ja milloinkaan :)

Paras paikka kotoa? (kuva)

Minkä antaisit tyttölapsen nimeksi, entä pojan?
- Jos saisin yksivaltiaan tavoin päättää, niin tytön nimeksi tulisi joko Aava, Hilja tai Malla ja pojan nimeksi taas Unto, Eeli, Hugo, Aatos tai Aarre :)

Haluatko olla Jamin kanssa koko loppuelämäsi? 
- Tottakai, jos kenelläkään tai millään ole sitä mitään vastaan :D ♥ 

Oletteko menossa kihloihin?
- Hmm, paha sanoa. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

Oletko enemmän koira- vai kissaihminen, miksi?
- Kissaihminen ehdottomasti. Meillä ei ole koskaan ehtinyt oikein olemaan koiraa, ja kissoja on ollut taas ympärillä aina. Se on automaattisesti painottunut vaan niin :) Kyllä meille joskus hurttakin tulee!

Paras ystäväsi?
- Ai kamala, tää on niin kauheen luokitteleva kysymys... D: Sanotaanko että heitä on enemmän kuin yksi :)

Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
- Toivottavasti töissä ja ehkä jopa jo perheen parissa. Riippuu ihan miten työurat lähtevät rullailemaan :)

Mitä kuuluu?
- Oikein hyvää kiitos kysymästä! Paremmin kuin koskaan! 

Jos olisit joku eksoottinen eläin, mikä olisit ja miksi?
- Mulle tuli ekana mieleen gekko tai kameleontti... käärmekin olisi jees :D Oon aina tykänny tommosista luikertelijoista, ne on vaan pirun siistejä.


Jami:

Miten sun ja Saijan juttu sai alkunsa?
- Tavattiin ekan kerran 8.8.2013. Siitä lähtien käytännössä olin myytyä miestä. Meni kuitenkin hetki ennenkuin juttu sai tuulta alleen ja hyvä niin.

Kuinka pian ensitapaamisesta tajusit tykkääväsi Saijasta?
Kts. ylempi!

Onko Saijalla jotain hassuja tapoja?
- Hän tykkää monesti aina innostua jolloin vetää lapsenomaisen ilmeen kasvoilleen ja huutaa "Höttö!" :D

Mitä olet oppinut Saijalta?
- Elämistä hänen kanssaan. Se on elinikäinen koulu :)

Oletko seurustellut ennen?
- Olen kahdesti.

Lempieläin?
- Koira. Isän rakkaus koiriin ilmeisesti näkyy myös minussa! Valmistumisen jälkeen unelmoin omasta pupesta.

Kuinka pitkä olet?
- 179.5 cm

Mitä teet vapaa-ajallasi?
- Pääosin vietän aikaa Saijan kanssa.

Onko sulla jotain lempibiisiä?
- Tällä hetkellä on tuntunut kaikki musiikki tosi ns. tunkkaiselta eikä mikään biisi ole oikein herättänyt mitään ihmeempiä korvien välissä.

Mitä pelkäät?
- Mulla on pienimuotonen reikäfobia, esim, säännölliset, pienet ja röpelöiset reiät aiheuttaa ahdistusta ja kutinan tunnetta ja tekisi mieli raapia loputtomasti. Myös semmonen hassu, kun että ylämäkeä kun kävelee ja kesken mäen pitäisi ylittää tie, ni talvisin pelottaa että kaadun mäessä sivuttain tietä ylittäessä. :D
Saija:
Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?
- Istuskella  koneella, piirrellä, valokuvailla, siistiä paikkoja, pestä pyykkiä, laulaa ja ommella. Ulkona pomppiminen ja musiikin kuuntelu on myös tosi jees :) ja tietenkin oleskelen Jampan kanssa mahdollisimman paljon c:

Tunnetko olevasi oikealla alalla vai meinaatko vielä kouluttautua lisää?
- Kyllä musta tuntuu, että tuun viihtymään melko hyvin ravintola-alalla, mutta pieni osa musta haluais lähteä myös kokeilemaan graafista- alaa sekä valokuvausta. Ehkä sitten joskus tulevaisuudessa :) Leipuri-kondiittorin opinnot kutsuvat seuraavina ainakin :)

Voisitko seurustella naisen kanssa?
- En nää mitään estettä että miksi en voisi :) 

Seuraatko jotain ohjelmia tv:stä?
- Olen ainakin yrittänyt. Jotenkin niiden katselu aina vaan unohtuu... kaikki Gordon Ramsayn ohjelmat, Solsidan ja ööm Netflixistä Supernatural, Orange Is The New Black sekä The Big C.

3 hyvää kaveria?
- Alma, Jami ja Hannele :)

Millä tavalla haluaisit muuttaa maailmaa?
- Lopettaa joutavan rahan tuhlaamisen paskoihin asioihin, sotimiset helvettiin, tasa-arvot kuntoon sekä asiat tärkeysjärjestykseen. Rasittavaa kattoa vierestä miten maailma korruptoituu ja luhistuu naaman edessä ja sitte samalla siellä pitäs oppia elämään jotenkin.

Pelkäätkö sotia?
- No en sinänsä, koska Suomea ei uhkaa nyt ainakaan mikään. Jos sota on tullakseen niin sitten tulee, enpä minä tai moni muukaan pieni sielu sille mitään sitten voi.

Luetko mitään blogeja?
- Muutamia silloin tällöin :) 

Kaipaatko jotain asiaa menneisyydestäsi?
-  Hmm, en oikeastaan. Koko ajan asiat ovat vain parantuneet ja nousseet tasollisesti. Silloin oli paskaa ja ihan mukavaa, nyt on parasta maailmassa, ikinä :)

4 kommenttia:

 1. Hyvin sivuutettu tuo saunomiskysymys. Oletteko koskaan nähneet toisianne alasti? Miten voitte asua yhdessä jos ette voi olla alasti toistenne seurassa? Pitääkö toisen aina katsoa muualle tai mennä toiseen huoneeseen kun vaihdatte vaatteita? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pettämätön päättelykyky! Suorastaan ilmiömäistä! :)
   Vastasin saunomiskysymykseen sivuuttamatta sitä. En pidä saunomisesta = en siis sauno. Parisuhteen ehto ei ole yhdessä saunominen. Voimme olla toistemme seurassa tilanteessa kuin tilanteessa. Sen takia tässä nyt olemme.
   Henkilökohtaisuuksiin emme vastaa. Ja täts it :) yhteiselo sujuu täydellisesti ja aiomme tehdä niin jatkossakin.
   Miksi tämmöisiä kysytään? Kuka haluaa tietää jonkun toisen jokaisen hetken alastomana ja sen, että näkeekö sitä kukaan? Mieleeni tulee pienet lapset tai tarpeeksi pervot ihmiset. No hard feelings :)

   Poista
 2. Outo toi saunomis kysymys :D... Hihiii saat aina sit tehä mulle kaikkee hyvää jos sust tulee kondiittori >:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoja kysymyksiä riittää tässä maailmassa! Tottakai, tilausta vaan kehiin sitten ;)

   Poista