tiistai 18. maaliskuuta 2014

Käsityönnäytteitä


Kökkö kuva, mutta tuossa 'parempaa' kuvaa noista minun uusista hiuksista. Värinpoisto oli helvetin kivulias, enkä enää ikinä aio suorittaa kyseistä toimenpidettä.. mielummin annan oman värin kasvaa kiltisti alta esiin.

Hei joku halusi nähdä kuvia, millaisia tilaustöitä oikein näpertelen :) Voisin tähän muutaman kuvan tiputella, että saatte vähän ajatuksianne kasaan mistä oikein on kyse!

 

Siinä muutama :) Hintahaarukka näillä poneilla on materiaaleista ja tilaajan toiveista riippuen 25-50€. Ihan mukavaa puuhaa, eikä extrarahasta ole ikinä haittaakaan :)

Pelasin tänään muuten enismmäistä kertaa tietokoneella. Aivan kamalan monimutkaista! Tuntu ettei sormet yltäny näppäimille ja huhhuh. Kyllä oon selvästi konsolikansaa enemmän :D 
Ensi viikolla saan ostettua Titanfallin Xboxille.. Jamilla on se jo tietskarille. Pääsen vähän hakkailemaan ja mättämään! JEah!

Ei minulla tämän kummempia. Jatketaan harjoituksia! :) 

4 kommenttia:

 1. Aivan sairaan hienoja nuo hepat! Onko nuo siis keppareita ilman keppiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) no joo, kepin ja täytteiden kanssa noits olisi vähän hankala lähettää postissa :D

   Poista
 2. Uskomattoman hienoja! Mistä hinta muokkautuu? Paljon esim. tuo vuonis maksaa? :)
  Mistä sait idean tehdä näitä - ja ennen kaikkea, miten sä osaat?? :--D Itse jos alkaisin väkertämään tuollaisia niin jälki olisi vähän toinen, tai sitten tekisin villasukasta :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! :)
   Hinnat rakentuvat yleensä materiaaleista, erikoispiirteistä (kuten vuonohevosella tuo pystytharja tai suuret merkit, tummennokset, herasilmät jne) ja työn määrästä :) Tuon kyseisen vuonohevosen hinta oli 28€ + postikulut eli semmoinen 32€ :)
   Idea on ollut päässä jo aika kauan, kun on näitä jo kymmenisen vuotta - ja risat päälle - tullut harrastettua. Tosin nykyään enää käsityöpohjaisesti :) Kokemuksen kautta on nämäkin alkaneet jo muotoutua tasaiseen muottiin, eikä jälki ole enää niin heittelevää :)
   Oppia ja ikä kaikki! Siinäpä se salaisuus osaamiseen :) !

   Poista