lauantai 29. maaliskuuta 2014

Solmunketaleita ja ratkoja

 
Yritin jatkaa tota yhtä myyntihevosta tänään  (ja sain jopa valmiiksikin) ja tähän sekoiluun meni ensimmäiset puolituntiset. Hermot oli mennä. Sama homma joka kerta kun vaihdan alalankaa tms. Kone nipottaa jostain kärpäsenpaskan kokosesta asiasta, mitä en osaa heti korjata ja sitten turhauttaa olan takaa. Tarpeeksi monta kertaa kun alalankaa ja ylälankaa vaihdoin, alko tikkaus olemaan yhtäkkiä siistiä. Onneks.
Tosin hevosen kangas oli niin penteleen paksua ja inhottavaa ommella muutenkin, ettei se kyllä antanut ilon aihetta juurikaan.

Plus neula katkesi loppusuoralla ja irronnut palanen sinkosi meikäläisen poskeen. Onneks ei mitään haaveria tullut. Jezuz, koneiden kapina.


Eilen Jerri tuli kyläilemään ja päätettiin tehä vähän pitsaa. Minä sain kunnian taiteilla taikinan, josta tuli kyllä yllättävän hyvää! Laitettiin osa jauhoista ohrajauhoina, kun ei ruisjauhoja ollukkaan kaapissa (voin muokata tähän ohjeen halukkaille).
Taikinasta tuli älykuohkeeta ja just semmosta ettei just  ja just tartu sormiin. Oli se maukasta sitten valmiinkin pitsan muodossa c: Päätettiin tehä tommosia minikokosia pitsoja, että olis enemmän syömistä - heh. Jerrikin sai viiä niitä sitten kämpillensä :D

Mulla vähän feilas toi 'ota kuvia hevosten tekovaihteista' - projekti kun unohin  ottaa tosta karvaponista niitä kuvia.. noh. On tässä muutama tilaus jonossa tälläkin hetkellä. Yritetääs uudelleen niiden aikaan! :)

Nyt painun mussuttamaan pitsaa. Postausehdotuksia saa edelleenkin laitella, jos joku semmoisia haluaa kirjustella :) 

Loppuun vielä kuva tuosta valmiista ponista.


2 kommenttia:

 1. Apua, vähänkö sulla on ihanat hiukset! ;_; Ja tosi söpöjä kuvia myös.

  http://ilonasusanna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa kiitos c: ! Kyllä tähän malliin on tuo matka ollutkin melko pitkä :D

   Poista