lauantai 1. maaliskuuta 2014

Ompeluun uppoutumista

 

Excuse moa tämä pieni taukoilu! On ollut kivasti tekemistä ja näpertämistä tässä loman loppupuolella. En ole koneella malttanut hirveästi istua :D Nytkin täällä dataillaan kolmeen pekkaan Anun ja Jamin kanssa, kunnon lanit!

Sain Jamin äidiltä (ilmeisesti omaksi ?? ) tuommoisen ihan himo upean monitoimiompelukoneen, jolla voi tehä kirjontaa ja vaikka mitä. Sähköisesti asetettavat neulosvälien pituudet sun muut vaatii vielä vähän hiontaa, mutta koreaan alkuun on päästy! Mahdottoman upea tuo vehe, ja niin hiljainen, kun vertaa siihen omaan Brotherin koneeseen, mikä möllöttää kotona kaapissa. Taitaa joutua kirpputorille kyseinen rakkine..

Ossi on toipunut tosi hyvin pienestä kastraatio-operaatiosta ja pojasta on tullut tosi rauhallinen ja oikea sylikissa. Lääkettäkään ei tartte kohta enää antaa, kun ei näytä kipuja enää olevan. Nyt vaan ootellaan, että millonkas tuo neiti alkaa ulvomaan... eäh.
Nuo kasvaa kauheaa vauhtia ja jotenki tuntuu, että Ossi on varsinkin venähtänyt pituus ja leveyssuuntaan. Saisi tuo Almakin alkaa pikkuhiljaa kasvamaan, ettei jää tommoseks peukaloisenkokoseksi kääpiöksi :D

Kysymyspostausta on tulossa luultavasti lähiaikoina, jahka revitään siihen vähän aikaa :) Ylihuomenna kun palataan pitkän loman jälkeen taas kouluun, mikäs sen mukavampaa :)

Eipä nyt pikaisesti tule mieleen muuta, seuraavaan postaukseen! Adjöö !

4 kommenttia:

 1. Mitä sä ompelet? :)

  VastaaPoista
 2. Olisi kiva nähdä niistä kuvia täällä blogin puolellakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin liittää niitä vaikka kysymyspostauksen oheen jos joku on niitä kiinnostunut näkemään ^^

   Poista