tiistai 27. marraskuuta 2012

Basic

Hejsan alla.

On kyllä aikamoine pelirinki aina menossa tuolla tauoilla :'D Kännykät kiertää ja kauheet hakkaamiset varsinki tos Hill Climb- pelissä ja osittai Temple Runis. RIP kännyköiden akut.

Tänään ei muuten mitään spesiaalia tapahtunu. Oli äikän ruokasanastotesti [meikä vetäs 47/60, fuck yeah] ja sitte yhen aikaa mul oli terkkarille aika. Sain vihdoinki tietää ajankohtasen painon ja pituuden :D Paino on pysyny aika samana, mutta pituudessa ei oo tapahtunu paljoo paskaakaa. Seiskaluokalla olin 143cm pitkä ja nyt urhoolliset 151,3cm. Kyllä siinä pieni ilohuuto pääs, oon sentää yli 150 (;  heh. Pienet on ilon. Terkkari sano että on aiiika lailla epätodennäköstä että tästä enää kasvan. Onhan se toisaalta perseestä, jäädä tämmöseks tapiks :c Ja ko must tulee vanha mummo niin oon semmone puolet mun pituudesta... äh. En haluu ees ajatella :''D

Kattelin tässä vanhoja kuvia ja eksyin haikki osastolle. Ai että ne ekat haikit oli huvittavia :D Ei mitää järkevää ohjelmaa ja meno oli kyllä semmosta että huhhuh. Voi niitä aikoja, jos näin voi sanoa.

Helmikuu 2012.Taiteiltiin HuHulla vähän kortteja :D


Viimenen aamu ysiluokalla, se tunne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti