torstai 15. marraskuuta 2012

Sry guys!

Mun piti piti ja vielä kerran piti kirjottaa eilen mutta laiskuus vei 6-0. Yritän nyt tuhertaa teille jotain mukavaa lukemista 8)
Kävin siis tiistaina Vilman kanssa kaupungissa vähän shoppailemassa =) Mitä en oo kyllä pitkään aikaan tehny, itseasiassa. Rahaa meni vaan 51€... eh. Viikkobudjetti ylitty. Hups. Mutta en mie joka viikko osta jotain ylimäärästä :D Ruokaa enemmänki et pysyy hengis. No anyhow! Alla näkkyy nyt sitten vähän mitä ostelin ihan onnellisena.

Uus ripsiväri [edelliset parin vuoden ikäsiä, hups], kasvovettämitälie, meikkivoide ja uudet nypintäpihdit. Hirvittää kui paljo kaikkee kakkaa pitää ostaa .__. sillee.. kuitenki.

Ruutuvihkoja! For school ofc. 

Joku random igguna.


Mitäs? Jakso vaihtu tossa vähän aika sitten, ekaa kokonaista viikkoa kolmosesta menossa. Tähänasti on ollu ihan jees, lukuaineet, noh. Tuppaa välillä vähän torkuttamaan :D Mutta on ihan erilaista kun ylä-asteella. Opettajat on aivan loistavia! Kertakaikkiaan :D Jotenki viihtyy noilla tunneilla tosi hyvin, eikä äikän kolmoistunnit tunnu ees pahoilta. Johtuu osalta kyllä siitä, että meil on niin hyvä luokka (: Oon kyl happy with that. 

Toi oli vähän niinko tiistain fiiliksiä.
Tänään mua on vituttanu niin julmetusti. En tajuu kui mua voi ärsyttää näin kauheesti, enkä ees tiiä tarkalleen, että mikä mua risoo :D Joku vaa kovertaa takaraivoo ja saa mut polkee jalkaa ja melkee huutamaa. Pienetki ininät ja kitinät saa verenpaineen kattoon ja asd. Toivottavasti huomenna on vähä parempi päivä, pääsee kuitenki kotiin.... pelaamaa >:D Nojoo, ehkä vois yrittää tehdä jotain muuta... heh.


Ja nyt on tämmöne olo.
Pikkasen tekis mieli kans vaa lähtee ulos kävelee. Talsia jonnekki kauas, istuu vaa jonnekki ja tyhjentää päätä. En tajuu kui voi kaikki moska kerääntyy näin yhtäkkiä päähän. Tulee semmone levoton ja ahdistunu olo. Ai että, on se niin vaikeeta taas vaiheeks.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti