keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Damn!

Joo ehkä mie voisin vaikka tännekin kirjotella taas jotain vaihteeks :)

random karvainen ötökkä.

Jätin ihanaisesti kameran kotipuoleen, joten kamalasti mittää uutta materiaalia ei satele. Pahin on, että mulla ei oikeesti oo mitään hirveen ihmeellistä raportoitavaa. Mitään ei oo oikeen tapahtunu eikä kuu oo tippunu taivaalta. Jos välttämättä nyt haluatte jotain lukea niin voin vaikka tästä päivästä turinoida jotain omiani :)

Aamulla ihan perusmeininki, Katja lähti puol seiskalta suurinpiirtei coffarii [toppi menossa] ja mie jäin unisena istumaan sängynlaidalle. Aikani sitten sekoilin normeja askareita, söin ja tsädäm kunnes piti lähtee käppäilemää Viitaniemen suuntaan. Tiinan ja Janinan kanssa käveltiin sinne ja matkan varrelta joukkio paisu sen verran, että melkein kaikki meijän luokan tyttelit käveli ryppäässä kohti liikuntatiloja. Ahdettiin ittemme pukkariin, vaihdettiin kuteet ja hipsittiin liikkasaliin missä Inna- ope laitto meijät heti kokoomaa sulkkisverkkoja.
En oo itseasias pelannu muutamaa vuotee sulkapalloa... Iha hassua, sillä piän siitä aika paljo :D Iha mun laji! No anyhow, sitte alettii vähä pomputtelee niitä sulkapalleroita ja kokeilee että miten tää homma luonnistuu. No eihän aluks oikee meinannu osua siihen ko se maila tuntu nii kämäseltä siinä heilumassa kädenjatkeena, mut sitte pikkuhiljaa alko tulee osumia ja komeita lentokaaria. Meillä oli parisyöttelyä, ja koska meit oli pariton luku, eikä mulle riittäny paria ni hihhuloin opettajan kanssa mailojen kera, ihan vaan syötellen.
Oli se kyllä hiton hauskaa, semmost just missä saa säntäillä, lyyä ja taas säntäillä. Tulee semmone onnistumise ilo kun saa huitastua sen pallon verkon toiselle puolelle :Dd pienet on mullaki ilonaiheet.

Sitte yhessä vaiheessa, melko tuntie lopussa otettii vakkariparit ja koitettiin saada pomputeltua niin kauan ku vaa pysty, ilma että tullee mittää faileja :d Noh, mie olin eka Jussin ja Rampen kanssa kolmestaan ja sitte otettii matseja siinä [minä tietenki hävisin koko ajan, ihan normaalia] ja sitte alettii Jussin kaa laskeen, kuinka monta lyöntiä saadaan :Dd noh, meijä enkka oli 92 *hurraa* ja oltii hetken sillee FUCK YEAH, kunnes jotkut sai 109 :Dd Tän vuoden enkka oli 19* jotain ja joskus ollu peräti yli 400...
Niskat voi olla vähän kippeenä huomenna :Dd Mut ihan oikeesti voisin alkaa jopa tota pelaamaa, se olis iha hauskaa. Nyt vielä kun kaverin kanssa pääsis ja jonnekki sillee säännöllisesti. Ja jos vaikka jaksais sitte alottaa... Sehä tässä on se biggest problem. Saako niskasta nostettua itteensä sen verran että pääsee liikkeelle ja saa aikaseks.. Tjaa-a.

Sulkkikse jälkee mentii viel kuntosalille sekoilemaan. Ope tuli näyttää mulle miten vatsalihaksia oikeesti pitäis tehä [koska mun vatsalihakset. = shaibaa] ja yritin epätoivosesti niitä sitte vääntää... Mua sattu enemmän selkään ko sinne minne ois pitäny :'Dd Ja sitte semmosella laitteella tein kierrolla niitä lissää, mut aika loppu keske ja kerkesin vähä toispuoleisesti vaa :c snif. Ens kerralla vähän paremmin sitte.

Ja oon onnistunu hukkaamaan mun ovikortin. Viiiiiihtori. Persikka jumansviiduh. Kysyin Anniinalta ja Janinalta, että mitähä se maksaa se uus niin eikö meekki 30€. JES. kiitos. argh.
Enkä tietenkää omista tällähetkellä sen vertaa käteistä [enkä jaksa lähtee nostamaan] niin ens viikolla aattelin hankkia uuden, koska niin. Olisha se iha jees olla olemas et pääsee sisälle asuntolaa :Dd

Herrajesta oonki kirjottanu näin paljon jo D: Aa hmm. Kuvia, joo hyvä idea.

© Alisa / laivalla syömässäh

Tulis jo lunta, please.
© Alisa / Joo risteilyillä on aina tämmöst

Ne on niitä jänniä tekojääpaloja :--D unkow?
Nomutta, koitan kirjoitella taas pian (: ! Erilaisia postauksia saa edelleen toivoa ja ehdottaa (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti