torstai 22. marraskuuta 2012

I don't want to run - its too overwhelming

Luna.

Huhtikuuta, tulispa kesä jo.Päätimpä tulla tänne kirjottelemaan jälleen, jotta ees vaikuttaisin aktiiviselta :D
Tänään oli aika normaali päivä, semmone mikä on monien muiden joukossa, siis ihan oikeesti vaan on. Mutta en sano että tää päivä oli tylsä, ehei. Amiksessa ei voi olla tylsää [en siis yritä jeesustella mitenkää että täällä on parasta, but you guys understand, right?] :Dd Tauoilla pelattiin aina kännyköillä minkä kerettiin ja tunneilla 'maattiin pöydillä'. Tai noh, meijä luoka poikakaarti itseasiassa.
Aamulla oli 2 tuntia ruotsia, sitte kolme railakkaa tuntia äikkää ja lopuks 2 tuntia ah, niin ihanaa, matikkaa. Harjoteltii jotain hinnanlaskukakkoja ja öglö-öö. Tehtiin yks moniste ja kun sen tai tehtyä niin sai lähtee veks. Noh, Kristan kaa oltiin siellä viimesten joukossa :D Ei siin mitää, ei ne vaikeita ollu, mut kun ei jaksa keskittyä niin.. you know. Mikään ei onnistu sen jälkee :D

Ja mä en ymmärrä mikä ihmeen 'kehu saijan käsialaa' viikko nyt on menossa :Dd  kui läppää oikeesti, mä en nimittäi tykkää omasta käsialastani ollenkaa, saatikka numeroista. Yh.

Huomenna taas kotio päin. Ihanaa (: Hirveen nopeesti menee nää viikot... kohta on taas Joulu! Huhuh.
Oon huomannu, että jotenki tykkään tästä pimeydestä :D Varsinki aamusin, kun on pimeetä ja kaikki katulamput ja muut valot luo sen valon millä näkee eteenpäi. Sitte kuuntelee vaa musiikkia ja taapertaa menemää. Tulis nyt vielä lunta ja pakkasta nii olis mukavampaa. Toi kurakeli alkaa kyllästyttää ihan sikana.


Ja please, eikö ihmiset vois olla sotimatta koko ajan. Tarkotan nyt ihan tuolla maailmalla. Ihan saatanan turhaa, ihan oikeesti .__.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti