sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Last stand...

.. in thaaa kitcheen :c En voi uskoo kui nopiaa tää saakelin keittiöjakso on hujahtanu! WUTUM ja se oli siinä.
Meillä on enneä viikko, yks ainut rupunen viikko, keittiötä ja sekin sijaisten pitämänä. Ei nähä Sannaa ennää hirveesti :c Perjantaina alkaa atto- aineet ja eiiii. Ei kyllä osaa oottaa oikeen mitään, ruotsin ja fysiikan kolmoistunnit taitaa kertoo jo kaiken..

Apua kelloki on jo noin paljon, pittää pistää vauhtia jos meinaan kertoo perjantaista ja hui!

FRIDAY
Okay people! Meillähän oli siis ne käytännön tenttikoekakkakikkareet, eiks jeh? Okeih, noh. Ensinnäki saatiin Tiinan kanssa ihan schaisse aikataulutus. Toisteks viimenen aika elikkäs 11:45. Ja tultiin keittiölle vartin yli 8. Ekat, jotka oli täs tapaukses Jussi ja Rasmus, teki hommansa valmiiks jo kymmeneks ja sitte mentiinki vartin välein Sannalle ruokia tyrkyttelemään. Eipä siinä oikeen mitään, roikuttiin siellä sun täällä, pyöriteltiin peukaloita ja tehtiin yleisiä hommia kunnes alettiin  pikkuhiljaa tekemään sen oman ruokalistan eteen jotain.
Alotettiin marjahyydykkeestä, johon piti keitellä vadelmia jonkun verran. Ja sen takia keittää, koska ne oli Puolasta ja norovirukset piti bileitä, so yeah.
Noh, tarkotushan oli, että keitän ne nopiaan 90 asteessa ja sitten otan pois, mutta koska olen dementikko, annoin niiden kiehua ihan kunnolla, mikä osottautu ihan kivaks virheeks :D Koska ne vatut hajos ihan completely ja siittä tuli sitte soosia. Noh, ei me alettu sitte uuellee niitä tekemään, vaan laitettiin kaikki marjat maljoihin ja jääkaappiin. Yes, eka homma takana.

Seuraavaks alettiin tehä valkosipulipatonkeja, jotka oli tarkotus tarjoilla alkupaloina. Niiden teossa ei ollu oikee mitään ongelmaa, vaan ne onnistu itseasias tosi hyvin! Loppujen lopuks tais mennä myyntiinkin.
No anyhow, huomattiinkin sitten yhtäkkiä että SHIT meil on ennää puoltuntia aikaa, eikä jauhelihakastiketta saatikka pastaa ollu valmiina. Epäonnekseni en ollu ihan tunnin alussa tarkistanu, että oliko sitä nauhapastaa ees siellä kaapissa. Arvatkaa hemmetti kaks kertaa oliko? NEIN. NOH ei mitää! Laitetaas sitte nuudeleita tilalle nii että posahtaa! Ei kai sillä nii kauheesti väliä oo..
Jauhelihakastike onnistu muuten ihan hyvin, paitsi että unohdettiin saostaa se. Damn it. Lopputulos oli pitkin lautasta, iloisesti leviävä litkuinen kastike. Omnomn. 

Sitten kun saatiin vihdoin kaikki tehtyä ja mentiin Sannan arvoitavaks, nauratti kyllä lievästi sanottuna. Koska mua harmitti siinä jo valmiiks, että oltiin feilattu muutamaan otteeseen. Ihan omia mokia oli kyllä, mutta kun nekin oltaisiin voitu välttää, mutta niin. Mie ny oon vähä tämmöne, perfektionisti, ärsyttää.
Sanna sano heti, että meidän menu oli K3'sen (kiitettävän) tasoa, mutta kuten arvata saattaa, ruuasta tuli sitten sanomista jos toista.
- Jauhelihakastikkeen saostus oli unohtunu ja makua olis voinu olla enempi
- Salaattia ei olis saanu tunkee samalle lautaselle pastan ja kastikkeen kanssa
- Marjahyydykkeen vadelmat oli total failure.

Mut meitä vaa hymyilytti kauheesti Tiinan kanssa :D Ollaanha me sentää ykkösellä vielä, että no hätä. Saatiin arvosanaks H2+. Kiitettävään ei olis ollu ees pitkä matka, mutta niih. Kismittää silti.

Kun pääsin vihdoinki kotio, haettiin iskän kanssa mummulan koira, Minni hoitoon lauantain ajaks. 


SATURDAY
Lauantaina en oikeestaan tehny muuta kun laiskotellu. Aamulla heräsin jo 7 aikaan kun iskä lähti mun serkun ristiäisiin (Unna Emilie c:) ja istuttiin kaikki kolme aamiaispöydässä syömäs leipää silmät ristissä. Sitte menin ja kuukahdin äiteen viereen niiden ihanan pehmoselle sängylle. Heräsin 11 aikaan ja kauhistelin, kuinka päivä olikaa valunu jo hukkaan siinä vaiheessa :D Noh, jatkoin haaskaamista ja sujautin Forza Motorsport kolmosen xboxin uumeniin ja tuhlasin muutamia tunteja sen ja Tom Clancy's GRFS'in parissa. PLUS pelailin myäs Mass Effect kolmosta 8) ... siinä se päivä sitten menikin. Sato vettäki nii pirusti etten voinu lähtee Minnin kanssa lenkille.. paskaa.

SUNDAY
Oikee tehopäivä! Heräsin ennen kymmentä ja pyörin vähä ympäri taloa ja mietin et mitä teen, kun en pelatakkaa viittiny kun kuulin ko äiti kävi ottamassa lääkettä migreeniin.. että joo. Sitte ko porukat heräs nii otettiin ruokaa, yllätys yllätys. Pöllin myöhemmin Saulilta kahden päivän ilmaisen liven ja sujautin sen xboxiin :D Tietenki netti poukkoili niin en heti päässy multiplayeria kokeilemaan. Mutta illemmalla, ennenku piti rientää linkkiasemalle, pelasin reilun 40 minsaa täyttä tykitystä kahen muun pelaajan kanssa. Aivan mahtavaa settiä D: Harmi vaan, että joudun oottamaan jouluun asti, että pääsen seuraavan kerran pelaamaan. Äet lupas ostaa vuoden Liven, nom. Ja Samille vihjailin ovelasti Assassin's Creed kolmosen hankintaa :D Tulee hyvä joulu!

Sen verran vielä, että linkki oli ihan täynnä. Ihan siis TÄYNNÄ. Pääsin ite istumaan  mut muutamat joutu ihan seisomapaikoille käytävälle D: kauheeta, miks aina ne on niin täynnä :c yhy, ahistavaa.
Nyt tuo Katja meni jo pitkäkseen niin taidan miekin, näpyttelen tässä turhankin äänekkäästi :D Heippa ja huomenna lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti