keskiviikko 28. marraskuuta 2012

"I'm going hungry.."Heips!

Nyt on väsy, huhuh. Tänää oli aika rankka päivä. Aamulla oli liikuntaa kolmisen tuntia, joista kaks ja puol vietettii sählyä pelaten. En oo oikee ikinä tykänny sählystä, varmaan ylä-asteen takia, mut tänää se oli ihan jees. Hiki siinä ainaki tuli ja sain tehtyä ekoja maalejaki :D Tuntu iha hassulta osuu siihe palloo ja huitasta sitä iha oikeesee suuntaanki vielä. Sit sen jälkeen mentiin hetkeks kuntosalille tekee vähän kaikkee maan ja taivaan välillä.
Liikunnan jälkee käveltiin Priimukselle, syötiin ja mentiin fysiikan kolmoistunneille. Oah, mä kuolisin jos meijän opettaja olis semmone kuiva käppyrä ja tylsä. Onneks tuo ope, mikä meillä on, on semmone kiva sälli, ja se oikeesti ymmärtää meit  ja ossaa opettaa sillee, ettei kukaa nukaha :D

Kämpällä söin muutaman leivän ja menin suoraan koneelle. Yllätys yllätys. Ulkona oli pitkästä aikaa semmone kirpee pakkane, sitä onki jo vähä ooteltu :D Harmikseni lähin aamulla kävelee ilman pipoo... aika saakelin järkevä veto. Koko matka ulistiin sitte että ompas kylmä hyihyi. Oma vikaha se on ku ei pue tarpeeks päälle.

Jaaa sitte vähän lisää kuvia. Kalastelin näitä vähä yli tunnin, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti