lauantai 24. marraskuuta 2012

Super day

Mä en ymmärrä miks pitää aina olla näin paska ilma kon tuun kotiin. Aina nuo samat harmaat pilvet, eikä aurinkoa näy missää. Sitte ripsottaa vettä eikä voi mennä uloskaa (tai itse oon niin sokerinen, etten viihti mennä kastelemaan sukkiani). Jos satais lunta niin olis hyvä ja tulis kunnon pakkaset! Miks marraskuut on alkanu menee tämmöseks.. lössöks? Ottaa päähän.

No kuitenkin. Eilen päräytin jälleen linkkarilla tänne Saarijärven puolelle viettämään viikonloppua. Ja kuten aina ennenki tää paripäiväne vapaus vietetään taasen xboxin ja tietokoneen ääressä. Tosin nyt oon tehny jo ruokaakin ja para-aikaa on meksikonpata uunissa (: Nom nom. En kyllä tiiä mitä siitä tulloo, mutta toivottavasti syötävää :D
Eilen tein simpukkapastaa currykastikkeella ja paistoin kanaa kaveriks. Äiti teki sitte pienen salaatin kyytipojaksi. Oli ihan jees, tosin se currykastike oli valmismössöä (koska olen laiska) ja maistu aika vahvalle.

Nyt tulee ruokakuvia kaikki huutaa jee!


Itseasiassa iskä kokkaili viikko takaperin kalasoppaa mis oli haukea ja lohta. Nam nam (:Eilen perjantaina tein sitä simpukkamakaronia, currykastiketta ja kanaa. Kaunis tomaattis seikkailee.


Ja sitten tän päivän ruoka. Meksikonpataa, riisiä ja salaattia mistä en ottanu kuvaa :D Oli kyllä hyvää, edelleen pitää maustieden ja suolan kanssa pelata vähän rohkeemmin...


© leffatykki | Plus katottiin Death Race. Oli aika muhkee leffa kaikkine autoinee ja huhhuh :D Iskän kaa hihkuttii yhtä aikaa sohvalla. Onneks on mainiot kajarit (y)

Eipä sitten muuta (: Huomenna jälleen asuntolaan ja uutta viikkoa kehiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti