sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Ei nyt, mutta

...seuraavassa postauksessa tulee ne 50 todella upeeta faktaa minusta.. Jes, en malta odottaa sitä hetkeä kun en keksi mitään :DD Nomutta! Siinä meni taas yksi viikonloppu ja minä lahnana en jaksanut ennenkuin nyt avata konetta sen verran, että saan blogiinkin kirjoiteltua.
Yleisesti viikonloppu meni aika rauhallisesti, pelatessa tietenkin. Voi sitä riemua kun ei sormeenkaan satu enää niin voi huoletta taas ruokaakin tehdä (:

Saatte jälleen katsella kauniita kuvia, vähä mistä sattuu :D

Se on siis lattia jos mietitte :'D


Iskälle tein munakkaan isänpäivän kunniaks (: Oli kuulemma herkullinen :D


(y)Keittiön tuolit ja roskat ... tietenkin.


Hommasin meijän kämppään uudet verhot! Eiks oo aika jeesit? (: Ite diggailen tosi paljon, nyt kelpaa :D

Sauli osti Tuurista tän. Olinko pikkasen innossani ko sain vihdoinki kokeilla tota :D  Selitän lisää alempana.

Joo tosiaan. Kuten jo sanoin, koko viikonloppu meni aikalailla pelaillessa [Mass Effect 3 & Halo 4]. Ulkona oli taas vaihteeks niin kauniit ilmat, ettei kyllä yhtään huvittanu astua varpaallanikaa täältä neljän seinän sisältä, hyh. Kuluttelin siis sohvannurkkia oikeen urakalla.
En nyt mitään hirveetä stooria ala kirjottaa tuosta  halo nelkusta, mutta on kyllä hyvä. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Tottakai se menee nyt vähän yli hilseen kun en oikkeen tuosta juonesta välillä tajua hölkäsen pöläystä ja noi uudet vihutki on nii saakelin ärsyttäviä SDGHTRBFc. Jooh. Mut mielelläni sitä pelailen jatkossakin :D En vaa tykänny siitä yhtään, että toi peli oli käännetty suomeks. Siis tekstitykset ja kaikki. Aseiden nimet sun muut. Aika idiootin kuulosta :D Joku Valokivääri... jes. Neutralize = neutraloi. Distroy = Tuhoa. JNE. Välillä alkaa kyllä naurattamaan, nuo esimerkit ny ei ollu kovin hyviä ees :D
Mutta se peleistä.

Ehee eipäs vielä!
Sami lupas ostaa mulle Assassin's Creed III'sen joululahjaks :--D Onhan se nyt vähä urpoo alottaa suoraa uusimmasta osasta, mutta mie oon vähä vaativa noiden graffojen ja ohjausten kanssa. En esim. Halo kolmosta halua pelailla ollenkaan kun kaikki hienosäädöt puuttuu :D ppfft. Ainiin, äet ostaa ton Liven 12kk (y) Jees jees!
Ja sitte ko Sauli vissiin ostaa itelleen uuden boxin jouluks, niin sen konsolin mukana tulis sitten Skyrim ja Forza Motorsport 4 ! Oi tätä reimua! Oon kohta yhtä meidän sohvan kanssa...

No nyt :D haha
Ei mulla nyt ollukkaan muuta (: Pelitäyteinen postaus, huomenna tai tiistaina se 50 faktaa! (: tänks och hej!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti