perjantai 19. huhtikuuta 2013

BUUURN

There's a light,
A certain kind of light
That never shone on me.
I want my life to be
Lived with you,
Lived with you.

Vähän taukoa ollut kirjottamisesta, mutta hei, tässä teille kuvia kuluneelta viikolta :)


Hiljaisuus, nuudelikulho voisilmällä ja ei muuta kun ajatukset paperille. Ehkä parasta ikinä. Voi ankeus, kevät hurry up.Äet oli näköjään ostanu vähä lisää muumia, voi rakasta :D !Ja Eucerinin tasottavan päivävoiteen, ah tätä oon himoinnu vaikka kuinka kauan ,__,Ostettiin sauvasekotin! Tässä valmistumas hedelmäsmoothie c: 
Tämmösen kanapiiraan tein pienellä improvisoinnilla. Katsoin ohjeen netistä, mutta koska ei ollu jotaki ainesosia niin tiputtelin niitä pois ja heittelin väliin uutta :D Tuohon tuli täytteeseen mm:
korianteria, mp, tomaattia, kananmunaa + maitoa, juustoa, aurajuustoa, viinirypäleitä ja broikkusuikaleita. Ja kuten arvata saattaa, amatööri kun olen niin kaikki ei aina mee ihan putkeen. Piiras jäi vähän raa'an puoleiseks (ja vetiseks :D:D), vaikkakin pinta oli ihanan rapea ja semmone nam. Ja kaike lisäks poltin oikeen käden peukalon ko nostin tota uunista. Helkutin ohut patakinnas, asd.

Eli loppuilta menee aika lailla kylmäkallen seurassa ♥ ah
Ehkä mä huomenna sitte voin pelata skyrimiä!! Ja sitten teen vihannessosekeittoa ja lisää smoothieta (: Elikkäs elikkäs, huomiseen dudet! 

psst. saatte edelleen lähetellä niitä kysymyksiä..


2 kommenttia:

  1. ''Hiljaisuus, nuudelikulho voisilmällä ja ei muuta kun ajatukset paperille. Ehkä parasta ikinä. ''
    Kaima!! :D
    wihiwihi kivoja kuvia <:

    http://nipsutinn.blogspot.fi/

    VastaaPoista