perjantai 26. huhtikuuta 2013

There's a way

Alma, senkin :D:DD ♥ rhetrytu


ALMA OOT IHANA !!!! ♥ Kiitos ihan saatanasti, pelastit mun viikonlopun ja tulevan jääkaapin c: ♥  rthrgtedrf

Katjan ruokalusikka! 

Kiitti äiskä, ihan oikeen ikäluokan ruokaa mulle c:Kummitäti lähetti ihanan paidan, huivin, legginsit, kympin rahaa ja suklaata! Lämmin halaus ja kiitos c: ♥


En oo hirviästi taas kerinnä kirjottelemaan tänne, mutta nyt koitan tuhertaa jotain olematonta, jos joku sattuis vaikka lukemaan. Ei tartte keittojen kuvia tuijotella :D (ei sillä että nuo muut kuvat ois sen parempia  xD)

Ah, perjantai.
Mitäs muuta siihen lisäämään? Noh, meinasin linkissä saada sydärin kun muistin, että oliko meikkipussia tullu mukaan ollenkaan. Tiiätte varmaan sen tunteen. Ja varsinkin, kun huomenna on se kesätyöpaikkahaastis, niin niin, en ihan viitti tilkkutäkkinaamana sinne mennä (joojoo tiiän, ei ne välttämättä sitä kato, mutta äh, tiedän joo :'D turhaa.). Katotaa sitte uudestaan kun on rusketukset ja tasaset ihot (= nevaaar in mah laif) Käytiin sitten ostamassa iskän kanssa halpa hallista meikkivoidetta... 13€ meni ihan harakoille, koska kotona huomasin sitte, että noh perkele, olihan se pussukka mukana. Äh, oikeesti. Nyt on meinaa mössöjä vuosie eeestä. Jumankekka.
Söin sitte kans vuoden ekan jäätelön! Ei se nyt kummoselta maistunu, kylmää oli. 

Viikko meni aika nopeesti, töitä tehdessä ja kämpällä lahnaillessa. Onneks keskiviikkona Jamppa pyys kahville niin pääs vähän haukkaamaa raitista ilmaa ja saamaa jotai muutaki ajateltavaa ko facebook tai joku muu yhtä tärkeä. Kyllähä mä oon saanu aikaseks piirrustuksia (http://mewoah.deviantart.com/) ja valokuvailuja, mutta siihen se sitten jää. Rahaa menee ruokaan koko ajan enemmän (mm mistäköhä johtuu) ja pelkään että kohta menee ihan persiillee koko homma, lähtee lapasesta. Äiti ryöväs mun lenkkaritki nyt sillee sniikisti kun lähti vetämään reissua Valamoon. Hyvästi pieninkin mahdollisuus kuntoiluun. Huokaus.

Meinasin tulla tossa kipeekskin, kun nokka alko vuotaan ihan kiitettävästi, mutta päätin vaan ottaa panadolia naamaan ja jatkaa viikon kunnialla loppuun. Thank god ei se sen pahemmaks sitten menny, tukkosuudesta huolimatta ja nyt saan levollisin mielin mennä huomenna sinne Veijariin haastatteluun. Olis pikkasen ärsyttäny jos olis menny sivusuuhun koko homma. Nyt vaan yritän estää, ettei lagivaihe mee päälle siellä paikan päällä, ja että ne ihmiset on siellä sillee helposti lähestyttävissä :D Kauheeta jos heti alussa jökkää kiinni, eikä osaa yhtää puhua toiselle. Noh, se on huomisen murhe. Sormet ristiin, että saan sen pestin! Raha tekis ihan gutaa kyllä nyt...

Ollaa Katjan kaa mietitty alustavasti semmosta, että haettais kimppakämppää tuolta Jyväskylän lähettyviltä/ ihan itse kaupungista. Yksin asuminen on nii pirun kallista, kämppiä vaikeesti saatavilla ja muutenki aika.. noh yksinäistä :D Jos löytyis semmonen näppärä kämppä hyvältä etäisyydeltä ja suhteellisen hyvällä hintahaarukalla ja vielä sillon kun asiaa eteenpäin viedään niin kyllä olis luksusta. Ja jos sinne saa lemmikkejä tuua, niin Roomeo messiin tai sitten hankin hiiriä c: Se olis niin loistavaaa. Sit pyörä ja sotken sillä kouluun  jne. aaijaj, antakaa mun haaveilla !

Just nyt en jaksa tehä kyllä oikee mitää. Vettää niin virrat pois tuo viikon työskentely. Huhheijjaa. Saa nähä aukeaako xboxkaan tänää... vois yrittää jotai säätää, nyt ku ei oo netinkäyttäjiä ko iskä kotona, jos sekää :D Nyt vaa chill ja huominen kunnialla läpihte! 

Ainiin, yritän edelleen saada aikaseks kuvattua sitä videopostausta. Jos vaikka huomenna! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti