lauantai 6. huhtikuuta 2013

Take A Walk

Huhheijjaa, taas on viikonloppu. Nää viikot hujahtaa ohitte ihan miten sattuu! Toisaalta kiva, että aika mennee nopeesti ja kohta ois kesä, mut sitte taas jotenki tuntuu siltä, että kaikki menee iha ohi oman nenän. En tiiä miks, mut nii. Weird. Noh, lasketaan se tän kevään piikkiin. Lumet sais jo painua jonneki omaa itteensä ja antaa tietä nurmikoille, leskenlehdille ja hiirenkorville. Hushus!

Mun hammaslääkäri peruttiinki perjantailta ja sain vaa köllötellä kotona. Ja nimenomaan, köllötellä. Erehdyin nimittäin tarkastelemaan lähemmin yhtä latauskorttia, jonka sain jouluna isoveljen Xboxin mukana. Skyrim- niminen peli kyseessä ja kun olin raaputellu jouluna sen kortin kirjain/numerohöskän niin olin hienosti painanu liikaa ja yks G- kirjain oli muuttunu C'n muottiin. No huomasin sen vasta toissailtana kun alotin sitte innossani lataamisen :D Kokonaisuudessaan siinä meni semmonen 8 tuntia, koska tuo peli on aiva massiivine kooltaan.
No eilen jatkoin sitä pelaamista, eikä ollut tarkoituksena pelata läheskään koko päivää, mutta kappas vain, aamu kymmeneltä alotin ja vähän jälkeen ilta kymmenen sain vasta konsolin suljettua. Hupsista!
En uskonu etttä se olis ihan noin koukuttavaks osoittautunu, mutta mikäs siinä sitten :D
En ihan kuitenkaan putkeen pelannut. Välillä tein kotihommia ja ruokaaki iskälle ja mulle (lehtipihviä ja salaattia, nom). Kissojen kanssa touhusin ja näin. Koneelle en ehtinyt istahtaa ollenkaan :D

Tänään kävin aamusta lenkillä, ihan sen takia kun eilinen meni vähän niinkuin meni. Riia liitty kotimatkasta messiin ja hidasti mun menoa kyllä ihan kivasti, koska jaloissa kiehnäys ei ainakaan helpota eteenpäi marssimista. Hassu kissa, iha hömelö.

Sitte kävin nopsaan suihkussa ja nyt istunki tässä :D syön salaattia ja mietin mitähän sitä tänään tekis. Saa ehdotella! Ehkä piirtopöydän kanssa alan tappelemaan...

Kuvaton postaus, sorry guys! 
2 kommenttia:

  1. Oisko sulla suositella mitään pelikauppaa netistä, mistä sais pleikka kakkoselle pelejä? Oon rakentelemassa ittelleni kivaa pelinurkkaa tonne huoneeseen niin pelejä olisi mukava olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puolenkuunpelit - kaupassa on ainakin laaja valikoima ps2 pelejä :)! Kannattaa katsella sieltä c:

      Poista