keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

SKoool!

For those doubts that swirl all around us
For those lives that tear at the seams
We know
We're not what we've seen


/Na-na-na-naa/

Onneks ei ainakaa ollu vaikee aamu tänää, eheei. Ensinnäkin kun olisin saanu nukkua sinne tyyliin kymmeneen, kun vasta kahekstoista piti mennä Priimukselle, niin eikö jumalauta kuuden aikaan tullu joku aura siirtelemään lumia tuohon ikkunan alle. Siit tuli kauhee romina ja semmone jyrinä mihin herää aivan varmasti. Olin just näkemäs unta et olin menossa ratsastaa jollain voikolla, söpöllä pikkuponilla ja sit sanoin siinä unessa sille ratsiopelle, että odotas hetki. Sit mää heräsin, katoin ikkunasta ja näin sen auran, kirosin mielessäni ja aloin takas nukkumaa. Ja sit se uni vaa jatku :D:D Sanoin sille opelle et joo sori jatketaa vaa ja tittidii sit mää ratsastelin siellä iha onnessani. lol hienooo

Okei, no kuitenkin nousin vaivalloisesti kasin aikaan ylös pesemään mun naamaani. No se oli aluks vähän kinkkistä, koska vessan saatikka keittiönurkan hanoista ei tullu tippaakaa vettä. Ääntä kyllä lähti senki edestä , mutta mitää ei muute tapahtunu. Onneks suihkun kraana toimi normaalisti. Sitte vessanpönttö alko karjumaan siinä jotain omaansa ja eikö siihen sitten tullu vielä vierushuoneen porausääni kaupanpäälle! Sitte ko kävin suihkussa nii se vaa pätki ja yski, sekä meni välillä pois päältä. Ei vittu miten luksusta on olla asuntolassa, tulkaa kaikki tänne heti paikalla! :):):):)

Koulus me sitte autettii ekaa ryhmää narikalla ja sitte mentiin jelppimään kuoharin tarjoilussa. Njaaa eii siinä sinänsä mitään ihmeellistä ollu :D Kukaa ei kuollu ja silleesti. Sit Jamin kans istuttii vahtimassa kirjastos ettei kukaa vieny niitä kirjoja omg. Sit lähettiinki kotio :D lol hieno päivä.Jaaa söin jogurttia ja mysliä c: 

Ei sitte tehtykää kysymyspostausta :D another time maybe? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti