maanantai 15. huhtikuuta 2013

Run for cover!

Heeii pääsimpäs bloggeriin asti tällä kertaa :D Viikonloppuna ei ollu konetta mukana kotona, niiniin en oo päässy päivittelemmään! Nyt kuitenkin tulee tekstiä teille, taas vaihteeksi :) Asiaakin on, ei siinä.

Alotetaan nyt vaikka tällä, kun joku joskus kysyi kuvaa noista tarjoilu vaatteista meikäläisen päällä, noh, tässäpä tulee, pienellä viiveellä!


Itse en tykkää noista kyllä pahemmin yhtään. Housut kutittaa paljaalla iholla ja on pikkase liia isot, liivi on tosi väljä ja paidan hihat tuommoset puolipitkät. Ja nuo saa näyttää aika tynnyriltä :D Ja keittiö kengillä kävellään, ne on kyl tosi mukavat jalassa, mut ite näytän tosi hölmöltä koska akillesjänteet on normaalia jäykemmät niin kävelen sillee, tosi.. vammasesti :D:D
Aattelin käydä parturissa vielä leikkaamassa hiukset lyhyemmäks, koska kun laitan ne kiinni niin ne sojottaa sivuilta tolleen tosi tyhmästi. Just olkapäille ylttää kutrit nii pittää pistää kiinni, hmph.

'Hey, I'm still alive!'


Centrumin kirpparilta silikoninen kuori 1,50 € Löytö! 
Henkkamaukasta paita 5€.


Centrumin kirpparilta 2€ ihana Gina Tricotin paita c:


Ihanan vihreät minishortsit Henkkamaukasta 10€ c: 

Joo käytiin siis perjantaina Roosan kanssa shoppailemassa pikkuisen ennenkuin lähettiin linkillä Saarijärvelle. Löysin kyl tosi kivoja vaatteita - ja vielä halvalla! Plus tuo kännykän kuori ja oh.
Käytiin HH'sta ostamassa vähä sipsiä, possun paistokuutioita ja ranskalaisia ja kokkailtiin niitä sitten itellemme, gurmee, nomnom. c:
huhuiii, katottiin Roosan luona tuo Paranormal Activity Tokio Night. Ensimmäinen ja viimenen PA leffa minkä meikä katto. Hyi kamala! Puolet elokuvasta meni peiton takaa kurkistellen. Ja Roosa sai paskahalvauksen ko pojat säikäytti yhessä vaiheessa ihan kiitettävästi. Minä en tietenkää säikähtäny (:(:(:(:(:

Lähin kuitenkin syystä jos toisesta kahentoista maissa äidin kyydillä kotiin. Seuraavalla kerralla onnistuu, eiks jeh :D ?
Noh, lahnailin kotona sitten ja pelasin ahkerasti Skyrimiä. Äiti oli ostanu mulle ihanan salaattikirjan, ja vihjas siinä samalla että tekisin niille sitte joskus jonku oikee komian ruokasen salaatin. Noh, mikäs siinä. Kattoo jos nyt seuraavana viikonloppuna kokkailis (: Saavat ite valita reseptin. 

Mut arvatkaas! Nyt on eka TOP päivä takana! BILEET nojoo ei. Menin Harjulle siinä kymmentä minsaa ennen kun kello löi kaheksan ja siellä oli sitten jo muutakin porukkaa pörräämässä. Meijät ohjattiin sitte alakertaan pukkareille, mis vaihettiin muutamien muiden tyttöjen kanssa vaatteet ja sitte suunnattiin takasin ylös. Ekana hommana lähettiin laittamaan leipiä ruokailuja varten ja kärrättiin ne ylös. Sen jälkeen kunnostettiin linjastoa, laitettiin salaatinkastikkeita purkkeihin, piimää ja kotikaljaa esiin ja sitte kun ihmisiä alko tulemmaan nii meille jaettiin omat pisteet, mitä vahtia. Mie pääsin linjaston loppupäähän vahtimaan novoboxeja, pyyhkimään maitolänttejä ja muuta linjastoa, siistimään ja täyttämään leipälinjastoa, yhdistelemään voiraisioita ja sillätavalla. Aika paljon tuli seisoskeltua välillä ja hartiat tuppas väsymään ihan kiitettävästi.
Välillä käytiin ite syömässä ja kahvilla Oonan ja Jussin kanssa. Sitte ko vuoro alko loppumaan nii siivottiin Jussin kanssa linjastot ja kuskattiin tarjottimia, lautasia ja ruokalivälineitä paikoilleen.

Oli iha jees päivä, tottakai se nyt on vähän tommosta lagaamista kun ei oikein tiiä mistään mitään, mutta kyl tän ekan viikon jälkeen alkaa hommat sujua. Sitte tuo on ehkä vähän paremman makusta hommaa :D 

Saatte edelleen lähetellä niitä kysymyksiä, mitä mieleen tulee. Yritän koota niistä sitte semmosen kivan postauksen jossakin vaiheessa :) 


4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kuvat kans! ;) ja tää sun blogi on muutenkin kiva c: ja sää oot tosi nätti :)

    VastaaPoista
  2. Joo ehkä me ens kerralla onnistutaa :-D

    VastaaPoista