tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kuohuviiniä ja naururemakkaa

//HERRAJESTA HUOMASIN ETTÄ SADAS POSTAUS!
Hei sen kunniaks saatto nyt vaikka kysellä meikäläiseltä ummet ja lammet, ihan mitä tykkäättö :D Ja jos ei näytä kyssäreitä tarpeeks tuleva ni laittakaa nii monta ko haluutto. Minä vastailen seuraavassa postauksessa!

Ja yritän videopostausta edelleen tehdä, pfft :D:D 


Tuossa parin illan takaista maisemaa, taisi olla sunnuntaina? Noh, sattui kamera olemaan vieressä niin napsaisin kuvan. Näitä maisemia on kyllä aika paljon jo tullu katteltua, kuten varmaan huomatte :D Eikä ne ihan vielä lopu! 


Välipalaa nomnom.

Mutta voishan sitä nyt asiaaki puhua ihan tästä päivästä banaanien ja maisemien sijasta.
Ensinnäki nukuin ihan sairaan huonosti, koska yöllä mulla alko särkemää jalkaa ja viisaana makasin sillee sen päällä, että se oli koukussa. Noh, ilmeisesti tovin siinä uinuin kun heräsin siihen kun lonkkaa särki ihan pirusti. Noh, oikaisin jalan ja huomasin, että se oliki iha puutunu. Kello oli ehkä kolme yöllä :D Pikkase ärsytti alkaa sitte sitä kitkuttelemaan ja herättelemään. Onneks nukahin kuitenkin aika nopeesti, mutta kyllä se kuuden jälkeinen herätys ei tuntunu kovin kivalta. Väsyneenä aamutoimiin, ei auttanu.

Kävelin koululle sitte Jamin kanssa sitten kaikessa rauhassa. Aamulla oli ärsyttävä pieni ja pureva pakkanen, joka sen verran hyökkäs päälle, että jalat jääty tosi ilkeesti, ennenku pääsi sitte Priimukseen sisälle. Hrr. Oikeesti, se kevät vois pikkuhiljaa alkaa näyttämäänki keväältä, ollaa jo sentää huhtikuullaaaaaaaaa.
Meillä oli tunneilla tänää sijainen, ihan rento ja rempseä sellainen. Osa luokkalaisista käytti hyväkseen tuota rentoutta puhelimien kanssa pelaamiseen, kun ei tuo opettaja tiennyt meijän hienosta kännykkäparkista. Noh, kerrankos sitä.
Päivän loppupuolella päästii maistamaan alkoholitonta (no okei, 2,2 prosenttista) kuoharia. Ja kuten ennenki, se maistu aivan kissan kuselta. Suoraan sanottuna. Saatii osa luokasta aukasta semmone pullo ja kaikki kaato sitte vuorotelle itellee lasiin sitä. Niide sisällöt kurkkuun kitattuamme pölistiin siinä jotain ja sitten saatiinki lähteä kotio :D

Jotenki tuntu kauheen pitkästyttävältä tää päivä, vaikka mua naurattiki aika paljon. Tuntuu et aika ei vaa mee etiäppäi :'D Eikä se kyllä täällä kämpällä mee yhtään sen nopeemmin. Facessa notkuen ja nettiä selaillen.

Perjantaina on kiva päivä! Tositositosi kiva päivä ja muutenki viikonlopusta tulee aiva huisi! Mennään Roosan kanssa pörräämää kaupungille ja ehkä kattomaa joku leffa! Sitte lähetään aikanaan Saarijärvelle ja mie meen Roosalle yöks ja sitte bileet c: ! Iha hyvä et saan muuta ajateltavaa ja vähä pääsee käymää pois kotoo, ei sielläkää aina jaksa olla, ja kun Sauliki tullee kotio ni en voi pelailla Skyrimiä rauhassa :c mut joo! Kyllä sitä kerkeää.

Huomenna joudutaa osa luokasta tarjoilee tervetulojuomat ko on ne ihme SM- kisat. Meikä ryssii siellä sitte iha 6-0. Sittenpähä kuulette :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti