sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mind your manners!Mulla on ollu tosi aikaansaava olo nyt viikonloppuna :D Perjantaina tein sitä piirakkaa ja smoothieta ja ja kerkesin pelaamaan ja oijoij. Eilen tehtiin sitte iskän kanssa aiva taivaallista vihannessosekeittoa ja sitte mie leivoin illalla vielä ruis-vehnäsämpylöitä. Sitte pelailin ja hihuu.

Ihana ko on nii valosaa aamusin. Tänäänki heräsin kaheksan aikaan ko aurinko paisto kivasti naamaan :D Sit vaa pomppasin ylös ja aloin touhuumaa iha pirteenä. Olisin tietty alkanu popittaa musiikkia ja tekee aamupalaa, muttako iskä ja Sauli oli viel nukkumas, ja ko tää talo on nii piru pieni nii ei voi tehä mitään ilma että joku kuulee jossain ja valivali.

Tänään sitte takasin Jykylään ja huomenna töihin. Hip hurraa :D

Mul on tulos iha kohtuun kivoja viikonloppuja tässä tulevaisuudessa. Ens lauantaina meen kesätyöhaastatteluun Puuhapuisto Veijariin (sormet ristiin että saan kesätöitä!1) ja 11.5. mennään iskän kanssa Jykylää kattomaa raveja! Haluuko joku tulla messiin? :D
Ja sit seuraavana sunnuntaina meen auttelemaan äitin kaveria tarjoilee tota äitienpäivälounasta. Yritän nyhtää rahaa vähä kaikkialta, pakko saada jotain kasaan enne syksyä, öähg. 

Mmutta joo, mitäs kesäsuunnitelmia teillä on? (: Mie ainakin käyn tsekkaamassa Tuska festivaalit ja hankin sen rusketuksen! Ja tietenki käyn töissä... :D jeejee

nyt ruokaa, taas vaihteeks (;Ei kommentteja:

Lähetä kommentti