sunnuntai 25. elokuuta 2013

Dope - Rebel Yell

Tuon kappaleen jälkeen laitoin musiikin pois. Jotenki tuli overload nyt ton hälinän ja äänimaailman kanssa. Ollaas hetki ihan hiljaa.

Siinä meni taas yks viikonloppu, hengähdystauko tästä sekasorrosta. Okei, kuulosti vähä dramaattiselta, mutta tuolta se minusta vähän tuntuu. Ainaki tällä hetkellä.
Mulla ei valitettavasti oo kauheasti kuvamateriaalia nyt antaa viikonlopun ohelta, kun en jaksanut ottaa kameraa mukaan kotiin. Tottakai sitten olis ollu tarjolla iltaruskoa, sankkaa sumua ja aurinkoista säätä. Minun tuuria. 

Kuiteskin! Tähän viikonloppuun sisälty yllättävästi tuntitolkulla maalaamista, piirtämistä ja ihan vaan köllöttelyä. En ees raaskinu laittaa herätyksiä aamusin, kun aattelin että vihdoinki saa nukkua.
Roomeo onnistu taas vaihteeks karkaamaan häkistään. Tällä kertaa herra oli repiny häkkerön oven rautalanganpätkät kahden puun välistä ja tehnyt siihen semmoisen pienen reiän, mistä oli tunkenut ittensä vapauteen. Onneks mokoma katti on niin pirun karvanen, että pakoreittien löytäminen ei oo kovin vaikeeta...
Muutaman tunnin päästä Roomeo tepsutteli Riian ja Rallan kanssa sisälle, ihan muina miehinä, ihanko mitään ei olis ikänä tapahtunukkaa :'D 

Sain vihdoinki kokeiltua uusia vaatteita, mitä tilasin H&M'ltä noin viikko sitte. Tämmösiä kuteita sieltä sitten tuli:

Mustat pillifarkut, jotka näkyy erittäin hyvin kuvassa, vaaleankeltanen ja musta pitkähihanen, vaaleat stretch- farkut, neonpinkit urheiluliivit ja tummanliilat leggingsit c: 


Siinäpä se, katsotaan miten lähtee viikko käyntiin :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti