sunnuntai 11. elokuuta 2013

Stam1na - Puolikas ihminen

... täällä juoksennellaan ku villipedot käytävillä. Kattolamppu räsähti äsken kivasti ja ovet paukkuu. Huhhuh. Rauhottuisivat nyt...

No kuitenkin! nyt olisi taas uutta postausta teille, jos kiinnostaa? En jaksa nyt kertoilla tuosta Jurassic Rockista, joten jätän sen toiseen kertaan :) Voisin nyt kuitenkin esitellä teille tän mun kämpän kuvien kera, nyt kun tänään sain viimesimmät tavarat paikalleen.


hiton kuskoppi ja tolpat lankoineen :c

Tässä tummaa näkymää ovelta turhan zoomin kera. Oikealla pimeydessä nyhjöttää syystakit odottamassa omia kelejään, kengät niiden alapuolella ja nyt on kerrankin hattuhylly! Siellä sitten yksi orpo pipo ja polvituet (: Samat verhot kun viime vuonna, tykkäilen kovasti!

Behold! Räsymatto! Ei ihan ylettyny 'eteiseen' asti, mutta parempi tuo on kun se järkyttävä pölynkerääjä pallomatto. Tuo voi olla kyllä vähän kinkkisempi pudistella...
Ehkä mie imuroin mielummin.

Ja sitten tämä á la carte ravintolan keittiö, josta puuttuu uuni aivan kokonaan. Tänään saapui tuo mikro, joka saa toimia sitten sijaisena. Jääkaappi on uudempi kun viime kämpässä, mikä on aina plussa (: Ovessa magneetteja muutama kipale. 

Uusi hana! Toimii paremmin kun vanha, eikä kitise ja yski käytettäessä.


Vessasta myös kuvaa, vaikka ei eroa mitenkään edellisestä. Paitsi tuo suihku! Mietin varmaan puoltuntia miten tuon veden saa kiertämään tuolta ylhäältä :'D

Siellä kyhjöttää yksi viherkasvi c: Telkkaria kun en raahannut mukaan tälläkertaa, koska se on niin avuttoman pieni, eikä tuosta kulmasta jaksa kattoa kyllä kukkaan. Pittää sitte pöydällä istua ja äh. Ei. Tietokone ja katsomot sun muut ruudut on keksitty (:

Tykkään edelleen nukkua tällä puolella huonetta. Johtunee varmaan tuosta ikkunasta, kun sen saa avattua :D Sain raahattua lisää tyynyjä! Pehmoleluja en tuonu :c piti kyllä !

Ei, se ei oo mac. iPhonen mukana tuli vaan tarroja niin olin ovela ja lätkäsin acerin päälle toisen, väärinpäin tosin mutta who cares ! Siinä siis datanurkkaukseni. Tuo pöytä oli paljon pienempi kun viimeks, mikä on toisaalta huono homma, koska ei tuohon mahdu kahta ihmistä millään samaan aikaan :D Tosin mulla ei oo kämppistä niinniin. Ei ongelmaa!

Tällaiset on näkymät taivaalle tällä hetkellä. Alempana mennee tie ja silleesti :) Ihan jees, kun ei aurinko paista suoraan sisälle. Eipähän tuu kuuma. 

Ja vielä kasveista kuva tietenkin. 

Vihreä on jälleen dominoiva väri meikäläisen käsissä :D Ei voi mitään.
Kommentoikaa ja kysykää, jutelkaa ihan mitä vaan! (:2 kommenttia:

  1. kukaa mitää uuneja tartte ku voi syödä mirkopitsoja >:c t. mikrotason kokki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lol mää en ies muista millon ite oisin koskenu mikropitsaan :D:D hyvä tessa!

      Poista