torstai 1. elokuuta 2013

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Rajaton Rakkaus

Nyt päästään tämän koko homman ytimeen! Otan nuita kysymyksiä vähän sieltä sun täältä, sillä tavalla, että suurinpiirtein puolet jäisi sitten videopostaukseen c: happy with that? Kun Hannele pyrähtää meille tässä parin päivän päästä niin hän sitten haastattelee ihan minnuu ja saadaan semmonen hieeno video aikaseksi sitten :D

Noh, laitetaas tähän alkuun vähän kuvia, yyteristä ja muutenkin :)Sori nuo kuvat on harvinaisen vaisuja, keli kun oli mitä pilvisin ja sateisin :c lokit on kivoja. 

OK to the point

Audi vai BMW ?
▬ Bemareista en oo itseasiassa ikinä oikeen tykänny. Johtuu varmaan siitä, kun yhden pojan isoveljellä, joka tapasi kiusata mua ala-asteella (siis se poika, ei isoveli :D ), oli bmw. Opin aikalailla vihaamaan kaikkea, mistä se tykkäs.

Myydäänkö sun järkkäriä enää missään kaupassa?
▬ Myydään myydään! Ei 550D oo ees vanha malli c: Oisko 2011? Se on suhteellisen halpaki nykyään, kun on tullu noita uusia runkoja ulos taas vaihteeks oikee ennätysvauhdilla. 

Ehdotitko sun vanhemmille sitä viime kesän kielimatkaa vai toisin päin?
▬ Mun mielestä myö Alisan kanssa saatiin kotiin STS'n semmoset lehdet, missä mainostettiin just näitä kielimatkoja. Puitiin sitten siinä aikamme ja päätettiin yhteistuumin lähteä sinne sitte koikkeroimaan :) Eli ehdotin ainakin omille vanhemmilleni.

Mainitse 3 hyvää ja 3 huonoa asiaa lempipelistäsi. (Tää ei oo kysymys mut ei se haittaa, eihän?)
▬ Ihan hyvä ei-kyssäri, kelpaa kelpaa! Nyt on kinkkinen :D Noita lempipelejä kun vähäsen on. Noh listataanpas: (ei suosikkiijärkässä) 

Splinter Cell: Conviction
plussat: liikkuminen vetreää, sniikkaus onnistuu hyvin ja graffat on jees
miinukset: sprinttaus puuttuu, köyhät repliikit ja epätarkka tähtäys

Mass Effect 3
plussat: ohjaus taivaallinen (varsinkin verrattuna kakkoseen), parhaat tiiminjäsenet ja laajat skillit/ aseet
miinukset: tarina lössähtää pahemman kerran päätösosassa, hyvät hahmot vaan jaksaa kuolla ja omilla päätöksillä ei periaatteessa oo mitään merkitystä koko pelin kulkuun. 

Skyrim
plussat:
kivoja hahmoja, paljon tekemistä ja miellyttävä pelata
miinukset: level-uppaus pakollista jos meinaa pärjätä, joskus vähän liikaakin tekemistä (menee sekasin mihi pittää mennä) ja mun hevone karkaa koko ajan :c 

Voitko tehä sellasen huoneen/kämpän esittely videon? XD
▬ Voin yrittää jos ehtisin :D Ja jos en täältä Saarijärven kämpästä tee niin sitte voisin ainakin sieltä asuntolasta... tosin siellä ei paljoa kyllä nähtävää ole, sen voin sanoa.

Mikä oli sun eka lempi konsolipeli?
▬ Eka ikinä? PS ykköselle joku Spyro peli. Aiva legendaarinen, uh ♥

Jos voittaisit 10 miljoonaa lotossa, lahjoittaisitko siitä yhtään hyväntekeväisyyteen?
jos lahjoittaisit, niin mille/minne/mitä/kuka/hä? ja kuinka paljon?
▬ Aina jos oon puhu näistä lottovoitto- jutuista, oon yleensä sanonu, että lahjotan hyväntekeväisyyteen ja niin varmasti kans tekisin. Jos kymmenen milliä saisin, niin antaisin siitä ainakin puolet pois, koska hyvä kun ihminen kerkeää edes miljoonaa kuluttaa elämänsä aikana (riippuu kyllä osteleeko ferrareita ja yli-isoja taloja mihin tahtiin). Lahjoittaisin rahaa kaikkiin lääketieteellisiin projekteihin, joissa etsitään parannusta erilaisiin sairauksiin (ASL, AIDS, syöpä yms) . Sitten nuorten hyvinvointiin ja ulkomaille puhtaan veden puolesta. Ja varmasti muuallekkin, mutta nämä tuli ensimmäisinä mieleen :) Kuinka paljon? No varmaan milli per nokka perkele, kunnolla sitte kans jos meinataan! 

Tiiätkö Whitesnakelta yhtää biisiä? jos tiiät ni nimeä muutama tai vaa ees se yks vaivane
▬ Is this love! Tadaa ! (en käyttäny spotaria en pfft)

Fantasia vai kauhu elokuva?
▬ Fantasia! En tykkää kiljua ja peljätä koko ajan :c mielummi huudan vauvauu ja kuolaan tehosteita. 

Kuka pelihahmo oisit? C:
▬ Ehdottomasti iso sammakko nimeltä Grunt ! Mää vaan niin rakastuin tohon hahmoon ME kakkosessa että tuihtui c: että oivoi! Tuo on niin semmone vanttera ja hauska kaveri, että ilman muuta :D Ei ehkä ihan samanluonteinen ko minä, ainakaan täysin, mutta kelpaa :D

Millaista musiikkia kuuntelet?
Tämmöstä, tämmöstä jaaa tämmöstä  ja paaljon muutakin, mutta tuossa päägenret. Ne heittelee vähän oman moodin mukaan c: Väsyneenä ei aina jaksa mökyä kuunnella, mutta muutoin aikalailla koko ajan :D

Haluatko joskus lapsia, monta?
▬  Just eilen taisin Jamille sanoa linkkiasemalla kun ootettiin mun bussia tulevaks, etten ikinä halua lapsia, kun kuuntelin niiden kirkumista siellä, mutta luulen, että kyllä se mieli muuttuu kun tästä paljon vanhemmaks tullaan ja näin. Haha outo puheenaihe näin yhtäkkiä, seuraava kysymys? :D 

Mikä on sun mielestä typerin TV-ohjelma/sarja tmv?
▬ Kaikki missä on valmiit naurut, ja paskat väliselostukset, ( taksi, wipeout ) ja semmoset kauheet diivaohjelmat ja kaikki kidsingsit, masterchef kids ja URGH miks kakaroita pitää tunkea joka paikkaan? :'D Mä en ymmärrä.

Semmonen lisäkysymys et onks sulla instagram?
▬ Instaa mulla ei oo, eikä varmaan tuu. En oikee ymmärrä sen tarkotusta :'D Mulle riittää blogi ja fb. 

Tutustuitko koulun alkaessa uusiin ihmisiin? Kuka on jäänyt eniten mieleen ns. "parhaana uutena tuttavuutena"?
▬ Viime vuonna? kyllä vain! Kaksikin kertaa, koska vaihdoin yläastetta keväällä. Parhaina tuttavuuksina yläasteelta ehdottomasti Laura ja Roosa ja Priimuksen puolelta ehdottomasti Jamppa! :) 

Onko sulla lävistyksiä? Haluaisitko jonkun uuden?
▬ No onhan mulla perus korvikset, tosin niitäkään pitäny moneen kuukauteen, koska kesätyöt ja niin. En haluais, koska ei voi keittiössä pitää :D Olis vaan tiellä. 

Mikä sun lempi koirarotu on?
▬ Labradorinnoutaja! Ne on niin ystävällisen näköisiä ja lempeitä koiria c: Kelpais yks mullekin.

Millaisista ihmisistä pidät? Entä millaisista et?
▬ Tää on tosi laaja kysymys. En nyt osaisi luokitella tätä noin jyrkästi kahteen puolikkaaseen, sillä elämässä täytyy oppia tulemaan toimeen kaikkien kanssa, vaikkei nyt ihan samoilla linjoilla liikuttaisikaan.
Oon ite ollu aikanani niin miellyttämisen haluinen, koska en sopeutunut muuten joukkoon, että en oikein enää tiiä, mitkä ihmiset ovat niitä, joista en pahemmin 'pidä'. Kaikki ovat niin erilaisia, mutta tietyt piirteet luonteessa saavat mut kyllä varpailleen:
Itsekkyys, paskantärkeys, turha esittäminen, äänekkyys (siis ihan semmone älytön mölyämine), ylimielisyys, kaksnaamasuus ja ylimenevä huomion hakeminen ja välinpitämättömyys.

Millainen olis unelma poikaystävä?
▬ Hömhöm. Tää onki mielenkiintone kysymys :D Mut koitan pitää tän lyhyenä.
Semmosia asioita, mitkä olis perfectoo: ymmärtäväisyys, ripaus romanttisuutta (ooah kyllä vain), loistava huumorintaju, luotettava ja semmone ei mikkään ylitakertuva, koska oma tila on aina jees.
Riittääkö? kiitos :D

Käytätkö läppäriä vai pöytäkonetta? 
▬ Mulla on käytössä Acer Aspire 7551G läppäri. Pöytäkone olis ihana, muttakun vähän vaikeesti ympäriinsä liikuteltava c: 

50% done, half to go! 
lisää kyssäreitä saa lähetellä vielä tähän postaukseen c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti