maanantai 19. elokuuta 2013

Where The Spirit Leads Me - Times Of Grace

Heyy tsekatkaas uutta ulkoasua! :) 

Innostuin tuossa äskettäin vähän muokkailemaan ja tämmöisen sain aikaseksi pienillä vinkeillä, mitä löysin tuolta netin ihmeellisestä maailmasta. Tosin muutamaan seikkaan en löytänyt millään apua. Jos joku teistä sattuisi tietämään näihin vastauksia niin jakakaa toki viisauttanne :D

1. Miten saan rajattua tekstin niin, että se alkaa ja loppuu suoraan kuvien reunojen kohdalta? Eli suoraan kuvan alapuolelta. Jotain luin html- koodien kanssa pelleilystä, mutta kun yritän sieltä sokkelosta etsiä jotain tiettyä kohtaa, hakutuloksia tulee 0. Ja pohjana on ihan perus simple. 

2. Miten kuvien välejä saa pienennettyä? Yritin jotain css.- koodia, mutta tuloksetta :c yhyproblem solved :D

Nuo nyt päällimmäisenä c: Tulen varmaan muokkaamaan tätä lisääkin, mutta juuri nyt oon aika tyytyväinen!

Tänään oli aika neutraali päivä kaikenkaikkiaan. Töissä meni ihan hyvin ja tuntu tosi hyvältä saada vihdoin jotakin palautetta sinne oppimispäiväkirjaan! Olen kuulemma ollut todella ahkera ja oma-aloitteinen. Kyllä se kivalta tuntu ja heti jotenki tuli semmone energisempi ja ilosempi olo (: Tuo on sitä parasta voimanantoa tämmösessä hommassa!
Aika meni tosi sutjakkaasti ja pian olinki viemässä viimestä kertaa roskia tavarahissillä ales, pohjakerrokseen. Nyt muistin ottaa ne korvanapit mukaan, koska lasien heittely sinne keräysastiaan on aika kuolema, koska se kilinä ,__, Varjelen kuuloani, kyllä. 

Sain töistä mukaan otettua vähän nakkikeittoa ja koko viikon ruisleivät. Ja kävin sitten kaupassa vielä ja mukavasti K-kupongeilla sain nipistettyä loppusummasta niin pois, että maksettavaks jäi se 3€ :D


Oon piirrelly tässä lähipäivinä aika paljon ja tuossa on yksi keskeneräinen lineart yhteen 'requestiin', kuulostaa tyhmältä suomeks, mut yhteen pyyntöön/toivomukseen. Tuo käsi oli tuskaa, varsinki sormet oh god.

Mutta hei! Enää... 5 viikkoa! Sanoisin ite kyllä että 4 koska tahon kuvitella, että jäljellä on niin vähän. Ei tää nyt enää niin pahalta tunnu, mutta äkkiähän mää tottakai toivon, että tästä päästäis. Priimuksessa olis paljon kivempaa :c !

Lisää postauksia saa muuten ehdotella. Oon täällä jo nähny My Day- ehdotuksen ja jonkun muun, mitä en muista (: Mieluiten jotain - ei video- postausta, sillä siinä menee niin hervottoman paljona aikaa, enkä arkena kykene semmoista kyllä kyhäämään. Mutta siinä teille aivojumppaa, kommentoikaa ja kertokaa mietteenne! (:

4 kommenttia:

 1. Tosi superkiva tää uus ulkoasu! c:

  VastaaPoista
 2. i was a fucking asshole ja haastoin sut :c http://taysinolla.blogspot.fi

  ja minäkin tykkään tästä ulkasta c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. i fucking noticed >:c !!11

   no kiitooosh ;)

   Poista