keskiviikko 28. elokuuta 2013

Parachute Musical - Back To Life

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Syksy tuli. Nyt se tuli D: no, ei muuta kun tervetuloa vaan. Viivythän mahdollisimman kauan, ettei tartte kestää taas puoltavuotta sitä saakelin loskapaskaa ja lunta? Kiitos.

Yhy tää pöytä on liian korkeella, vaikee kirjottaa.
Oon nyt siis kotona, kuten kuvista saattaa huomata. Tulin eilen asuntolasta pois, kun aamulla oikea pottuvarvas alko aggressiivisesti osoittamaan mieltään. En kyennyt siihen painoa nojaamaan, eikä kävelemisestä ja seisomisesta oikeen tullu juuri mitään. Soitin sitten työpaikalle ja ilmoitin käyväni terkkarissa. Siellä sain sitte lääkärille ajan ja siellä taas kymmenen päivän antibiootti- ja salvareseptit. Sekä loppuviikko sairaslomaa. No ei siinä muu auttanu, kun pakata kimpsut  ja kampsut ja lompsia bussipysäkille. Hetken mietin, että mitenkäs pääsen bussiin sisälle, kun ei ollut käteistä, eikä kyseisen liikennöitsijän busseissa ollut mahdollisuutta maksella kortilla. No onneksi kävi semmoinen systeemi, että äiti kun on Saarijärvellä vastassa niin maksoin siellä päässä sitten. Olis tullu paha mieli jos kuski olis vaan sanonu että "NO ಠ_______ಠ". 

Ne mun lääkkeet  maisuu ihan kissankuselle, ja haisee vielä pahemmalle. Hyi :c vielä 9 päivää jäljellä. Nyt kykenen jo kävelemään normaalisti, mutta välillä kun täräyttää tai pikkaisenkin tökkäsee johonkin nii voi jestas sitä kipua ja ulvontaa :'D aaa

Tänään käviin parturissa, ja ekoista - rakeisista ja loistavalaatuisista - kuvista näkee vähän millaista mallia tällä kertaa hain. Noh, eihän se paljoa viime leikkuusta muuttunut, tosin vasen korva on kaikkien nähtävillä :D itselaukaisin on myös kiva juttu.
Kävin ulkona sitten vähä haravoimassa Roomeon häkkiä ja innostuin sitten liiterin edustaa myös vähän rapsuttamaan. Ulkona kävi vaan niin ihana tuuli, että kaikki lehdet juoksenteli ympäri pihamaata ku lapset littaleikissä. En mie sitte sen enempätä jaksanu urheilla ja vääntäydyin Rallaa hetken kuvailtuani sisälle. Kohta olis tarkotus maalata vähän akryyliväreillä taas c: äiti kun osti mulle tyhjiä pohjia. Mut hei, nyt vielä se kymmenen minsan enkeli ! Tästä lähtee...

10 minsaa myöhemmin 


Holy crap that was intense. Ja vaikeeta :'D tuli vähä pieni :c , mut ei muuta ko seuraavaa kehiin vaan :D !


4 kommenttia:

 1. Suomalainen turisti

  Ps. Voitko ottaa kommentien lähettämisestä ton sanavarmennus jutun pois? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD eeiih hahah kiitos
   ai siellä on semmonenki :o minäpäs kokkeilen ottaa sen veks (:

   Poista
 2. Haluun ton suomalaisen turistin!! ajaksi siis puoli tuntia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutan tämän huomenna :D ! Kiitoksia ^^

   Poista