torstai 15. elokuuta 2013

Stam1na - Valtian uudet vaatteet

nää kuvat tiivistää aika saatanan hyvin, miten paljon mua ottaa päähän tuo työssäoppiminen. Anteeks nolot peittokuvat, en vaa jaksa.

Tänää oli ihan siedettävä päivä. Paikan pomo jopa vähän puhu mulle ja hommaa riitti sen verran, etten huomannu kattoa kelloon parin tunnin välein ollenkaan. Menin siis jo puoli kahdeksaksi tuonne paikan päälle, niinko oltiin pyydetty, koska siellä oli joku leipätilaus kahdeksaksi. Noh kävin vaihtamassa vaatteet ja hengailin siinä sitte hetken, kunnes huomasin, että ne leivät oli jo tehty. Siinä mua pikkasen ryöpsähti takaraivossa. Valmiiks jo ärsyttää mennä sinne joka päivä ja nyt kun meen aikasemmin, meen turhaan. No okei, saan siinä tarvittavat minuutit kasaan, mutta silti _ärsytti_. Ei mua vaivaa se, että pitää herätä jotenki aikasemmin, mutta se, että tieto ei kulje :'D

Päivä meni siinnä taas tiskaillessa, blokatessa ja nyt sain jopa tehä vähän voileipiä vitriiniin. Aamulla olin iha silmät ristissä, ja aattelin, että ei saakeli tästä päivästä tuu yhtään mitään. No kyllähän siitä sitten tuli ja eipä aikaakaan kun kello löi puoli kolme. Menin ilosena varmistamaan Markukselta (nimi muutettu) että saan lähteä kämppää kohti. Sieltäpä tulikin sitten kieltävä vastaus ja jälleen purin siinä hammasta. Ei sitten voinu sanoo aikasemmin tai mitään. Noh, olin sitte kolmeen ja vein taas kauheen jätevuoren kerrosta alemmas lajiteltavaks ja hohhoijaa.

Kämpällä oli pakko mennä suihkuun, koska tuolla on oikeesti niin hemmetin lämmin. Varsinki keittiössä, kun se on nii kamalan pieni. Sinne sitte hellat, uunit ja pesukoneet mitkä kaikki puuskuttaa lämmintä ympärillee. Kyllähän siel on semmone vekotin mikä puhaltaa myös viileetä ilmaa, mut jotenki se pysähtyy siihe oviaukolle, eikä tuu keittiöön asti. Mie seison yleensä hiha ojossa sen eessä, että ilma pääsis kiertää tarjoilupuvun sisälle, se materiaali kun ei hengitä, ei sitten yhtään. Koko ajan hikeä pukkaa ja on ihan hirveen lämmin.. kauheeta :'D Sitte vielä kun pitää nostella, kantaa ja kuskata tavaroita paikasta a paikkaan b niin ei jestas sentään.

Sitte söin vähän kalakeittoa minkä sain eilen tuolta mukaan. Oli hyvää! Kyl Kepa osaa (:
Sitte möyrin viltin alle hetkeks sängylle. Jalkoja särki ja ihan hirvee väsymys paino - ja painaa edelleen. En tajua miten tää voi imasta näin paljon energiaa? Kahden viimeisen topin aikana en oo ikinä ollu näin poikki, montaa päivää peräkkäin. Ihan perseestä.
Enkä oikeen tiiä miks tää tuntuu niin pirun hankalalta. Jotenki en vaan viihdy tuolla, jokin siellä saa vaa ärsytyskynnyksen koholle ja unggh. Hyvä kun iltasin itkemättä saa mennä nukkumaan.

vielä viis viikkoa. auttakaa saatana :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti