keskiviikko 21. elokuuta 2013

Times Of Grace - Willing


huh, näyttääpä pitkät hiukset hassuilta, ihan vaikka ovat tuolleen kiinni :o

Löpistäänkö taas tästä päivästä? Haluatteko välttämättä kuulla kuinka pesin taas lattioita, tiskasin ja vein astioita paikalleen? Voi kuinka tylsää ja yksitoikkoista. Joten taidan jättää nuo rutiinit pois ja kerron kohokohdista, sillee lyhyesti ja ytimekkäästi, alright? (:

No meijän luokan TOPpiohjaaja kävi tänään kymmenen maissa tuolla meikäläisen työpaikalla. Tehtiin paikan 'pomon' kanssa sopparit ja käytiin lyhyesti TOPin tavotteita, näyttöasioita ja periaatteessa lyhyesti kaikki, mitä mun oppimispäiväkirja sisältää.  Ei siinä kauaa menny, eikä siinä varsinaisesti mitään ihmeellistä ollu :D Sitte jatku normaalit hommat ihan ku ennenki *huokaus* . 

Sain tänää mukaan töistä herkullista kaalilaatikkoa. En oo ikinä oikeen tykänny mistään kaaliruuista, mutta kesällä opin syömään kääryleitä ja nyt laatikkoa :D Kyllä jos sen tekkee oikee hyväks niin miksei se maistuis ! Siirappia, riisiä ja jauhelihaa, oi että. 

hei mä tapan teijät näillä olemattomilla postauksilla. tehkää asialle jotain. mitä mä teen.

TALK TO MEJ ;__; 2 kommenttia:

 1. Etkä tapa, hyviä postauksia on tullu!
  Olis kiva jos tekisit my day -postauksen ja postauksen jossa kertoisit ihan vaan päivän jutuista jos oot käyny kavereiden kaa jossain, ostanu jotain uutta jne. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tuo on helpottavaa kuulla :Dd
   Voisin ensi viikolla yrittää tehdä tuon My Day- postauksen ihan tekstiversiona (: !

   Poista