perjantai 11. heinäkuuta 2014

Löytöjä ja lisää löytöjä !

 
Eilen meni niin myöhään niin värjättiin aamulla Jamin hiukset takaisin mustaan kuosiinsa. Tuo näyttää ihan bisnesmieheltä kun puhuu puhelimeen niin vakavana :D Osasin olla taas onneksi sottaamatta !

Lähdettiin sitten kipittelemään kaupungille päin. Ihana, aurinkoinen sää toivotti heti etuovella tervetulleeksi. 
Löysin Jamille taas uuden ihanan paidan halvalla ja samalla uudet bokseritkin. Ihanaa kun on joku jolle ostella kaikkea :D Sijoitus on ainakin hyvä ja miekkonenkin tykkäsi c:
 
 
Löysin Eurokankaasta palalaarista halvalla uusia tyynykankaita. Tosin pääsen näitä ompelemaan vasta parhaimmillaan parin viikon päästä kun ollaan taas kotona :)

 
Kirppikseltä löysin tämmöisen ihanan mustan mekon 4,50€, pienellä rei'ällä varustettuna. Noh, sen paikkaa äkkiä :) Löysin sieltä myös kolmella eurolla punavalkoisen ruutupaitulin, ihanan kepeän semmoisen c: 
 
 
Ja lopuksi käytiin Stadiumissa ostamassa mulle uudet läpsyttimet. Varpaat kiittää kun saavat happea !

Lähdetäänkin jo tänään Saarijärvelle, kun kissavahtia ei kotikulmilla olekaan näköpiirissä. Alma lähtee meidän mukaan c: Äiti tulee illalla meidät hakemaan ja päästään onnellisesti ilmaiseksi perille c:
 Juhlien jälkeen mennään käymään Anun luona pääkaupunkiseudulla ja sen jälkeen tullaan vielä vajaaksi pariksi viikoksi kotiin, jonka jälkeen alkaa taas koulu. Huhhuh kun lomat kiitävät!

Kirjoittelen taas postausta kun ehdin c: ! 

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo mekko ;_; Heii, mäkin olin eilen Jyväskylän Eurokankaassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D ! Tykkäsin itsekin. Siinä tosin on pieni reikä mikä pitää paikata.
   Aijjaa! :D

   Poista
 2. Voisiko Jami kirjoittaa jonkun postauksen? :) Kertoisi vaikka tatuoinneistaan, miksi otti minkäkin ja mitä se kuvastaa!
  Ja jamille vielä kysymys; voisitko ottaa tatuoinnin joka liittyy saijaan? (Esim. nimen tmv) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi on tosi hyvä ehdotus ja Jami tuossa ja lupaikin että kirjoittaa heti kun kerkiää, ehkä jo huomenna! :)

   Poista