sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Paahdetta ah !

 
Ah ihanaa! Lämmitä, ulkona! Kesä teki comebackin! Oli hyvä aika tulla käymään kotona, ja ihanaa kun aurinko todellakin paistoi! 
Me tehtailtiin perjantaina juhliin alkuruokaa ja mureketta kastikkeineen. Semmosia koe-eriä ja maisteltiin niitä sitten miettien, onko mitenkä kaikki maut sun muut kohdallaan. Salakavalasti tarjottiin myös sukulaistenkin suuhun noita ruokia arvioitaviksi ja kyllä näytti maistuvan :) Nyt vaan kun onnistuttaisiin noiden loihtimisessa myös itse juhlissa.

Nukuttiin muuten viime yö autotalliin viritellyssä teltassa. Oli ehkä kovin makuualusta sitten partion. Nyt on selkä vähän hellänä, mutta eipä siinä sen kummempia. Parempi alunen pitää sinne raahata.

Otettiin tänään muutama hullunhauska kuvanen ja Riia - kuten yleensäkin - halusi myös osallistua. Mokoma katti on semmoinen linssilude, ettei mitään rajaa! Jotenkin tuntuu, että aina kun otan kameran esiin, tämä neiti alkaa poseeraamaan oikein tarkoituksella. Hassu :D 

 

Mulla on muuten jo pientä ajatuksenpoikasta mun tatuoinnin suhteen! Kerron siitä lisää vaikka seuraavassa postauksessa, jos teitä kiinnostaa :)

5 kommenttia: