sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Soperrusta soperruksen perään

Äiti toi laivalta tuliaisia c:

En vieläkään jaksa turinoida kunnolla siitä meijän keittiöurakasta, koska täällä on kuuma ja mun tietokone hohkaa melkein punaista. Kädet palaa. Sheesh. 
Mittään en oo saanu tehtyä, enkä varmaan saakkaan. Yhden tilarin sain vaivoin ommeltua muutama päivä sitten, mutta aika pakkopullaa oli, koska täällä kämpässä on armoton sademetsä- ilmiö meneillään. Puuttuu vaan lintujen laulu ja sirkkojen siritys.

Mitään  kummempaa ei siis ole tapahtunut. Suunnitteilla olisi iltapiknikki kaverin kanssa lähipäiville ja henkistä valmistautumista kouluun. Kohta on loma ohitse ja karu totuus koulun alkamisesta läiskäistään päin naamaa. Jaiks. Tosin tällä hetkellä mulla on aika rauhalliset fiilikset, vaikka tiedossa onkin kolme top-harjoittelua ja armottoman haastavia jaksoja niiden lisäksi, raskaita päiviä ja ehkä itkunvääntämistä iltaisin uupumuksen painaessa päälle. Mutta silti, fiilis on hyvä ja yritän pitää tän yllä niin kauan kun mahdollista. Ja sehän onnistuu niin, ettei ajattele asioita sen enempää kuin on pakko. 

Mun isoveli kävi meillä yökylässä ei-suunnitellusti, sillä bussiaikataulut menivät solmuun, eikä länteen päässytkään eilen kulkemaan makkara-autoilla. Pyöräilin häntä vastaan ihanan raikkaassa, melko raskaassa sateessa ja nautin siitä täysin rinnoin. Olisi voinut sataa enemmänkin, pidempään. Olo oli perille päästyäni kuin suihkussa käyneellä. Oah.
Päivät ovat kuluneet elokuvia katsellessa, kuumuudesta lamaantuneena lattialla makoillessa ja kaupassa kipinkapin hellettä karkuun ravatessa. Ihan sama kuinka hitaasti kävelet, tulee hiki ja kuuma ja ahdistaa. Tekisi mieli mennä uimaan, mutta koska välttelen suuria väkijoukkoja - joita tällä ilmalla rannalla melko varmasti hoardailee - ei tee mieli mennä sinne makoilemaan tai polskimaan.

Mutta kohtahan se syksy sieltä jo tulee sumuisine aamuineen ja lempeine päivineen.
Ja oho, meikä täyttää lokakuussa 18, hurjaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti